Κυκλοφόρησε το τεύχος 254 του ek magazine – Αφιέρωμα στην τελευταία γενιά bar και εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό
Το αφιερωματικό τεύχος 254 του μηνιαίου περιοδικού αρχιτεκτονικής ek, “The Bar & Restaurant Issue”, παρουσιάζει είκοσι επιλεγμένα bar και εστιατόρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
- 11 Φεβρουαρίου 2021 15:39
Κυκλοφόρησε το τεύχος 254 του ek magazine, με αφιέρωμα στην τελευταία γενιά bar και εστιατορίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το αφιερωματικό τεύχος 254 του μηνιαίου περιοδικού αρχιτεκτονικής ek, “The Bar & Restaurant Issue”, παρουσιάζει είκοσι επιλεγμένα bar και εστιατόρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία διακρίνονται για τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της ύλης, αποτυπώνονται οι πιο σύγχρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική των χώρων της εστίασης και της αναψυχής, με πρωτοτυπίες στη διαρρύθμιση, τη διακόσμηση και τον φωτισμό.
Το τεύχος περιλαμβάνει την αποκλειστική συνέντευξητου αρχιτέκτονα Κώστα Χατζηγιάννη, ιδρυτή του γραφείου KCA Architects με έδρα τη Σαγκάη, ο οποίος καταθέτει τις πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες του σχεδιάζοντας και χτίζοντας στην Κίνα και την Ελλάδα.
Επίσης, η μόνιμη στήλη “Current Trends” είναι αφιερωμένη στις διατάξεις εστιατορίων με ανοιχτή κουζίνα, μέσα από τα πιο ξεχωριστά διεθνή παραδείγματα.
Το μηνιαίο αρχιτεκτονικό περιοδικό ek διατίθεται στα σημεία πώλησης τύπου σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, στα καταστήματα WHSmith των αεροδρομίων, στα βιβλιοπωλεία Ιανός, Ευριπίδης, Πολιτεία, καθώς και ταχυδρομικάμέσα από το e-shop του site www.ek-mag.com
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr