ΗΠΑ: Πυροβόλησαν τον Kodak Black έξω από μπαρ στο Λος Άντζελες

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν τον Kodak Black έξω από μπαρ στο Λος Άντζελες
Kodak Black Jordan Strauss/Invision/AP

Άγνωστοι πυροβόλησαν τον Kodak Black καθώς και τρία ακόμα άτομα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από μπαρ στο Λος Άντζελες. Σταθερή η κατάσταση και των τεσσάρων θυμάτων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Άγνωστοι πυροβόλησαν τον Kodak Black καθώς και τρία ακόμα άτομα έξω από μπαρ στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο δικηγόρος του ράπερ, ο διαπληκτισμός καθώς και οι πυροβολισμοί ήρθαν ως αποτέλεσμα μιας “αναίτιας επίθεσης” που δέχτηκε άτομο που τον συνόδευε.

Οι τραυματισμοί δεν είναι σοβαροί ενώ προς το παρόν δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες.

Ο δικηγόρος του, Brad Cohen, επιβεβαίωσε και μέσω των social media, πως ο Kodak Black ή Bill Kapri, όπως είναι το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη, ήταν ένα από τα θύματα της επίθεσης.

Το μήνυμα του Cohen στο Instagram περιλαμβάνει μια φωτογραφία ενός άρθρου στο TMZ σύμφωνα με το οποίο οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα μπροστά στα μάτια αρκετών διασήμων. Σύμφωνα με το περιοδικό επρόκειτο για ένα πάρτι που αρκετοί σελέμπριτις επισκέφτηκαν μετά τη συναυλία του Justin Bieber. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε συγκεκριμένα, έξω από το εστιατόριο-μπαρ “The Nice Guy” ενώ μεταξύ των καλεσμένων βρίσκονταν και οι Drake, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Kendall Jenner και Khloe Kardashian.

Σύμφωνα με τους New York Times το περιστατικό ξεκίνησε περίπου στις 2:45 τα ξημερώματα, όταν μια ομάδα ανθρώπων πιάστηκε στα χέρια ενώ το πλήθος διαλύθηκε στο άκουσμα των πυροβολισμών λίγα λεπτά αργότερα.

Και τα τέσσερα θύματα των πυροβολισμών είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα