Καβάλα: Νεκρός 44χρονος από πυροβόλο όπλο – Τον σκότωσε ο φίλος του που ειδοποίησε την αστυνομία

Καβάλα: Νεκρός 44χρονος από πυροβόλο όπλο – Τον σκότωσε ο φίλος του που ειδοποίησε την αστυνομία

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου ενός 44χρονου στην Καβάλα που βρέθηκε νεκρός από πυροβόλο όπλο. Τον σκότωσε ο φίλος του για ασήμαντη αφορμή.

Νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο βρέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (12/02) στις Ελευθερές του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα ένας 44χρονος, κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kavalapost.gr, ο άτυχος άντρας φέρεται να δολοφονήθηκε από το 46χρονο φίλο του, ο οποίος είχε καλέσει την Αστυνομία και είχε δηλώσει πως “τον βρήκε νεκρό”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου ο δράστης μετέβη στην οικία του 44χρονου και επειδή θεώρησε ότι του «πείραξε» το χωράφι, όπως ομολόγησε στην αστυνομία, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 46χρονος δράστης, ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο δράστης και ένα ακόμη κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς και 28 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα