John Wick: Η 52χρονη Halle Berry κλωτσάει τις ηλικιακές διακρίσεις στα μούτρα

John Wick: Η 52χρονη Halle Berry κλωτσάει τις ηλικιακές διακρίσεις στα μούτρα

Η ηλικία είναι μονάχα ένας αριθμός. Και η Halle Berry με τον νέο της ρόλο το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε γιατί.

Η Halle Berry πρωταγωνιστεί στο John Wick 3 στο πλευρό του Keanu Reeves.

Η ίδια δήλωσε μάλιστα πως δέχθηκε τον ρόλο χωρίς καν να έχει διαβάσει το σενάριο, μιας και είναι φανατική της σειράς ταινιών.

Η 52χρονη υποδύεται μια επαγγελματία δολοφόνο και όπως λέει, δέχθηκε τον ρόλο για να αποδείξει πως “η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός” και να “κλωτσήσει τις ηλικιακές διακρίσεις στα μούτρα”.

Πάντως, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, στα γυρίσματα της ταινίας έσπασε τρία πλευρά καθώς εξασκούσε κάποια δύσκολα stunts, και συνέχισε να δουλεύει παρά τον πόνο. Ο σκηνοθέτης Chad Stahelski θέλησε να την αντικαταστήσει στα γυρίσματα για όσο καιρό εκείνη βρισκόταν σε αποθεραπεία. Ωστόσο, αποφάσισε να την περιμένει να επανέλθει, καθυστερώντας λίγο την παραγωγή της ταινίας.

Το cast εκτός του Reeves και της Halle Berry συμπληρώνουν οι: Ian McShane, Lawrence Fishburne, Anelica Huston,  Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Lance Reddick, Common, Ruby Rose.

Το σενάριο:

Το δεύτερο sequel του franchise ξεκινά αμέσως μετά το τέλος του John Wick 2, όπου ο δολοφόνος τον οποίο υποδύεται ο Reeves παραβίασε τους κανόνες του Continental με αποτέλεσμα όλοι οι δολοφόνοι, πρώην συνάδελφοι αλλά και πρώην φίλοι του, να θέλουν το κεφάλι του.

Άλλωστε έχει επικηρυχθεί έναντι 14 εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, θα πρέπει να γλιτώσει από τον υπόκοσμο και στην προσπάθεια του θα τον βοηθήσει η Halle Berry και τα σκυλιά της.

Μιλάμε για πόλεμο κανονικό.

Το John Wick 3: Parabellum θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Μαΐου 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα