360 ART DAYS: Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαμοιράζουν πολιτισμό

360 ART DAYS: Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαμοιράζουν πολιτισμό

Με μία πολυδιάστατη εκδήλωση από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & ΜΜΕ έκλεισε η σπουδαστική χρονιά του Εκπαιδευτικού Ομίλου της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Στην διήμερη εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στην Αποθήκη Δ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες των σπουδαστών των τομέων Εφαρμοσμένων Τεχνών, Performing Arts και ΜΜΕ & Ήχου.

Με υποστηρικτές τους έμπειρους επαγγελματίες εκπαιδευτές τους, οι σπουδαστές δούλεψαν μέσα στα σύγχρονα εργαστήρια iMac, στο σκοτεινό θάλαμο και στα high end studios ηχογραφήσεων για να ετοιμάσουν ένα αξιόλογο επαγγελματικό αποτέλεσμα και να περάσουν τα δικά τους μηνύματα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε προβολές, live performances, αλλά και στατικές εκθέσεις. Ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τα ιστορικά, πολιτιστικά κι αθλητικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, εκθέσεις φωτογραφίας και γραφιστικής, ένα ποτ πουρί εκπομπών από τους σπουδαστές δημοσιογραφίας, εσωτερικοί χώροι σπιτιών αποτυπωμένοι σε μακέτες κι εκθέματα από τους συντηρητές έργων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνέθεσαν το σύνολο των δημιουργιών.

Οι νότες των μουσικών συγκροτημάτων και των DJs ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η θεατρική παράσταση X_ousiA, μια χοροθεατρική παράσταση, που απηχεί πτυχές της μουσικής και της ζωής του αείμνηστου συνθέτη και στιχουργού, Μίκη Θεοδωράκη, επενδυμένη από διασκευές της μουσικής του παρακαταθήκης.

Η συμμετοχή των σπουδαστών στην εκδήλωση Art Days, αποτελεί το πρώτο βήμα για το χτίσιμο του επαγγελματικού προφίλ των μελλοντικών επαγγελματιών. Τα έργα που παρουσίασαν θα χρησιμοποιηθούν για να εμπλουτίσουν το portfolio εργασιών τους, απαραίτητο συμπλήρωμα του βιογραφικού. Η συνεχής υποστήριξη τους από το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε συνδυασμό με την ποιοτική κατάρτιση που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, αποτελούν εγγύηση για ένα λαμπρό μέλλον, κάνοντας αυτό που αγαπούν!

Σπούδασε μία από τις ειδικότητες της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & ΜΜΕ με προνομιακά δίδακτρα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Λίγα λόγια για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει επικρατήσει στη συνείδηση του κοινού ως ο εκπαιδευτικός όμιλος με την κορυφαία ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Προσφέρει διετείς σπουδές, που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα, με επιπλέον δυνατότητα απόκτησης διεθνών πιστοποιήσεων που μεγιστοποιούν την αξία των σπουδών και αποτελούν εφόδιο για μια επιτυχημένη καριέρα.

Δραστηριοποιείται σε 8 σημαντικές πόλεις της χώρας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο, προσφέροντας περισσότερες από 90 ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών.

Για τη διασύνδεση των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις λειτουργούν πλήρως οργανωμένα Γραφεία Σταδιοδρομίας σε κάθε πόλη, που εξασφαλίζουν εγγυημένη πρακτική άσκηση σε όλους τους σπουδαστές. Τα Γραφεία Σταδιοδρομίας παραμένουν στη διάθεση τους όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση, προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δέχεται αιτήσεις εγγραφών για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου 22 με προνομιακά δίδακτρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα