Ανατροπή για τον frontman των Prodigy: Δεν θα μάθουμε ποτέ αν ο Κιθ Φλιντ αυτοκτόνησε

Ανατροπή για τον frontman των Prodigy: Δεν θα μάθουμε ποτέ αν ο Κιθ Φλιντ αυτοκτόνησε
Κιθ Φλιντ AP

Η ιατροδικαστής ήταν σαφής: "Δεν θα το μάθουμε ποτέ"! Ο θάνατος του τραγουδιστή των Prodigy θα παραμείνει μυστήριο, παρά το γεγονός ότι ορισμένα από τα στοιχεία συνηγορούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Η αινιγματική ανάρτηση του γκρουπ.

Ο Κιθ Φλιντ βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Νορθ Εντ του Έσεξ στις 4 Μαρτίου 2019. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει κοκαΐνη, κωδεΐνη και αλκοόλ. Από την πρώτη στιγμή, τα διεθνή ΜΜΕ απέδωσαν τον αιφνίδιο θάνατο του 49χρονου frontman των Prodigy σε αυτοκτονία. Κι όμως, δυο μήνες μετά, η ιατροδικαστής που ανέλαβε την έρευνα δεν δηλώνει σίγουρη γι αυτό.

Η ιατροδικαστής Caroline Beasley – Murray, μιλώντας στο BBC, είπε ότι τα επικρατέστερα σενάρια ήταν δύο: Αυτοκτονία ή δυστύχημα. Όπως αποκαλύπτει, τα απέκλεισε και τα δύο!

Δηλώνει επίσης ότι έχει καταλήξει στο τι θα γράψει στο πόρισμα, χωρίς να το αποκαλύπτει. Το μοναδικό στοιχείο που αφήνει να εννοηθεί, είναι ότι τελικά ίσως ο ίδιος να προκάλεσε “κατά λάθος” το θάνατό του. Σε κάθε περίπτωση, ο θάνατός του θα συνεχίσει να καλύπτεται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου ως προς τα αίτια που τον προκάλεσαν.

Prodigy: Μιλήστε!

Αίσθηση προκάλεσε ανάρτηση της κλασικής πλέον μπάντα στα social media με θέμα τη ψυχική υγεία, κάτω από μια φωτογραφία με ένα από τα πιο εμβληματικά looks του Φλιντ.

«Ο τελευταίος καιρός ήταν δύσκολος για όλους, μετά το θάνατο του Φλιντ. Αν παλεύετε με την κατάθλιψη, τον εθισμό ή να κάνετε απόπειρα αυτοκτονίας, σας παρακαλούμε να μην υποφέρετε σιωπηλά» έγραψαν στην ανάρτηση, αφήνοντας ανοιχτό το χώρο για πολλές ερμηνείες αναφορικά με το θάνατο του τραγουδιστή τους.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα