Η Τούρτα της Μαμάς: Η συνάντηση Μαριλούς και Ακύλα έκανε το Twitter να “λυγίσει”

Η Τούρτα της Μαμάς: Η συνάντηση Μαριλούς και Ακύλα έκανε το Twitter να “λυγίσει”
Η Τούρτα της Μαμάς ΕΡΤ

Μία ιδιαίτερα συγκινητική σκηνή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στην "Τούρτα της Μαμάς" της Πέμπτης ανάμεσα στη Μαριλού και τον Ακύλα. Οι αντιδράσεις στο Twitter λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Γεμάτο συγκίνηση αλλά και έρωτα ήταν το επεισόδιο της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, “Η Τούρτα της Μαμάς” της Πέμπτης (16/06), η οποία φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, καθώς όπως έχουν ήδη επιβεβαιώσει οι δημιουργοί της σειράς, ολοκληρώνεται οριστικά φέτος.

Και μπορεί οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς να παρακολούθησαν απόψε την οικογένεια Βασίλαινα, η οποία πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ επί ποδός, εξαιτίας του… έρωτα, μετά την υποψία ότι μπορεί να υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ του Πάρη και του Ρήγα, αλλά και τη Μυρτώ και την Αφροδίτη να “κονταροχτυπιούνται” για να κερδίσουν τον Ρήγα, η απροσδόκητη όμως συνάντηση και εν τέλει συμφιλίωση της Μαριλούς και του Ακύλα ήταν αυτή που έκανε τους χρήστες του Twitter να συγκινηθούν και τα σχόλιά τους μεταξύ άλλων για το ταλέντο της Λυδίας Φωτοπούλου και του Απόστολου Ρήγα, να φέρουν το hashtag #itourtatismamas στην κορυφή των trends της πλατφόρμας.

Οι αντιδράσεις του Twitter για τη συνάντηση Ακύλα – Μαριλούς

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα