Survivor – Ταραμπάνκο: Τα περσινά στατιστικά, το αυτοάνοσο και το “χρυσό” συμβόλαιο

Survivor – Ταραμπάνκο: Τα περσινά στατιστικά, το αυτοάνοσο και το “χρυσό” συμβόλαιο
Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor Facebook / @Survivor Greece

Η Κάτια Ταραμπάνκο "εισβάλλει" στο Survivor για να αλλάξει τις ισορροπίες. Γιατί θεωρείται ήδη το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο.

Στα καταπράσινα νερά του Αγίου Δομίνικου θα κολυμπά η Κάτια Ταραμπάνκο, όπως αποκαλύφθηκε στο νέο trailer για το επεισόδιο του Σαββάτου. Η παίκτρια είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο πλευρό της κόκκινης ομάδας, με σκοπό να αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ των παικτών του Survivor.

Η δυναμική επιστροφή της Κάτιας παρ’ όλα αυτά μόνο συνώνυμο της νίκης μπορεί να είναι για την ομάδα των Διασήμων, που όπως φαίνεται και στο trailer έσπευσε να την υποδεχτεί χειροκροτώντας.

Survivor – Ταραμπάνκο: Τα στατιστικά του περσινού κύκλου – Γιατί θεωρείται φαβορί

Η ίδια είχε αποδείξει τις μαχητικές της ικανότητες και στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης από τον οποίο αποχώρησε σχετικά γρήγορα εξαιτίας ενός αυτοάνοσου που την ταλαιπωρούσε, αφήνοντας απογοητευμένους αρκετούς θαυμαστές της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο στη σύντομη παραμονή της στον περσινό κύκλο του Survivor έπαιξε σε 23 αγώνες, καταφέρνοντας να φέρει 14 νίκες και 9 ήττες. Η ίδια ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, ωστόσο τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε την έφεραν σε σημείο να καταρρεύσει.

Να σημειωθεί ότι η ίδια ήταν το απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο, μιας και για το διάστημα που το κοινό έδινε “ασυλία” στον πρώτο μέσω της ψηφοφορίας, η Κάτια αναδεικνυόταν κάθε φορά η πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού από την ομάδα των Διασήμων.

Survivor – Ταραμπάνκο: Όσα είχε αποκαλύψει στο NEWS 24/7

Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μιλήσει στο NEWS 24/7, λίγο μετά την αποχώρησή της από τον περσινό κύκλο του Survivor. Γιατί μπορεί να έμεινε λίγο, έκανε όμως τεράστια αίσθηση με την παρουσία της και τη δική της δυναμική.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τη συμβίωση με τους συμπαίκτες της τον καιρό που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο, για τη σχέση της με τον Τριαντάφυλλο, για το περιβόητο ρύζι που βρήκε στα σκουπίδια, αλλά και για τα προβλήματα υγείας της.

Survivor – Ταραμπάνκο: Το αστρονομικό ποσό που θα λαμβάνει

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε κίνηση “ματ” καθώς κατάφερε να κλείσει την Κάτια Ταραμπάνκο μόλις με…. 600 ευρώ το μήνα. Πώς γίνεται αυτό;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό”, οι παίκτες που αποχώρησαν στο επεισόδιο της Τετάρτης, λάμβαναν αθροιστικά 9.400 ευρώ την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έπαιρνε 6.000 ευρώ την εβδομάδα και η Αθηνά Ευμορφιάδη με 3.400 ευρώ.

Η Κάτια Ταραμπάνκο θα λαμβάνει 10.000 την εβδομάδα, οπότε ο Τούρκος παραγωγός θα χρειαστεί να βάλει μόλις 600 ευρώ έξτρα για την εβδομαδιαία αμοιβή του μοντέλου.

Survivor – Ταραμπάνκο: Οι όροι του φετινού συμβολαίου της

Πολύ ευνοϊκό θα είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε η Κάτια Ταραμπάνκο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, καθώς δεν θα υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, δηλαδή αν θέλει να αποχωρήσει δεν θα χρειαστεί να αποζημιώσει την Acun Media.

Επίσης αν αποχωρήσει οικειοθελώς απλώς δεν θα της καταβληθούν τα χρήματα. Επίσης, αν αποχωρήσει με εντολή γιατρού τότε θα πληρωθεί το συνολικό μηνιαίο ποσό. Αν φύγει δηλαδή επειδή θα το συστήσει ο γιατρός την πρώτη εβδομάδα του πρώτου μήνα θα πληρωθεί όλον το μήνα, ενώ τέλος υπάρχει και option για μελλοντική συνεργασία.

Survivor Trailer: Η Ταραμπάνκο και τρεις νέες αφίξεις αλλάζουν τις ισορροπίες

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα