Δημήτρης Μοθωναίος: Έχω συγχωρήσει τους κακοποιητές μου, όμως δεν ξέχασα

Δημήτρης Μοθωναίος: Έχω συγχωρήσει τους κακοποιητές μου, όμως δεν ξέχασα
Δημήτρης Μοθωναίος Instagram

"Διαπέρασα το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησής μου", δήλωσε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Μοθωναίος, έναν χρόνο μετά τη σοκαριστική καταγγελία για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Έχοντας συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε τον Φεβρουάριο του 2021 πως σε ηλικία μόλις 6 ετών είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, ο Δημήτρης Μοθωναίος άνοιξε και πάλι τα χαρτιά του και μίλησε για τα βήματα που έχει κάνει αλλά και πώς κατάφερε να διαπεράσει το συγκεκριμένο τραύμα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως “κάποια τραύματα δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις απαραίτητα”, όμως “αυτό που συνέβη για μένα είναι ότι διαπέρασα αυτό το τραύμα. Ό,τι όλα αυτά τα χρόνια δούλευα στην ψυχοθεραπεία αλλά εξακολουθούσε να μένει, βγήακα, ήταν σαν τούνελ και πέρασα από την άλλη”.

“Ήταν ένα θέμα που επεξεργαζόμουν στην ψυχοθεραπεία και είχα επικοινωνήσει στους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά πολύ συχνά αυτό είναι το ζήτημα, ειδικά οι κοντινοί άνθρωποι, επειδή δεν θέλουν να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που αγαπάνε, δεν μπορούσα να το δεχτούν, άρα δεν αναγνωριζόταν και σε εμένα ότι έχει συμβεί. Η αναγνώριση ήρθε μετά τη συνέντευξη”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει συγχωρήσει τους κακοποιητές του, ο Δημήτρης Μοθωναίος απάντησε πως τους έχει συγωρήσει, καθώς όπως εξήγησε, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει, θέλησε όμως να διευκρινίσει πως “το να συγχωρέσεις δεν σημαίνει ότι ξεχνάς ό,τι έχει συμβεί. Είναι ένα πολύ βασικό λεπτό όριο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα