ΗΠΑ: Αρνητικός ο Μπάιντεν – Λίγες μέρες νωρίτερα ο Τραμπ τον κορόιδευε για τη μάσκα

ΗΠΑ: Αρνητικός ο Μπάιντεν – Λίγες μέρες νωρίτερα ο Τραμπ τον κορόιδευε για τη μάσκα

"Δεν φοράω μάσκα όπως αυτός. Κάθε φορά που τον βλέπουμε φοράει μάσκα", είχε πει πριν δύο μέρες ο Ντόναλντ Τραμπ για τον Τζο Μπάιντεν. Ο ένας νόσησε, ο άλλος όχι.

“Δεν φοράω μάσκα όπως αυτός. Κάθε φορά που τον βλέπουμε φορά μάσκα. Θα μπορούσε να μιλά 60 μέτρα μακριά μου και να εμφανιστεί με τη μεγαλύτερη μάσκα που έχω δει”. Αυτή η ατάκα ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ και ειπώθηκε μεταξύ των αναρίθμητων προσβολών που αντάλλαξαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν στο πρώτο τηλεοπτικό τους debate ενόψει των επικείμενων αμερικανικών εκλογών (3 Νοεμβρίου).

Σήμερα, Παρασκευή, δύο μέρες μετά, ο ένας νόσησε, ο άλλος όχι. Ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter, ότι, τόσο το δικό του τεστ, όσο και αυτό της συζύγου του, Τζιλ βγήκαν αρνητικά.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το η Τζιλ και εγώ βγήκαμε αρνητικοί στον κορονοϊό. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον. Ελπίζω αυτό να στείλει μία υπενθύμιση: Φοράτε μάσκα, κρατάτε αποστάσεις, πλένετε τα χέρια σας”.

Αυτή η ατάκα διαδέχτηκε τον καταιγισμό των σχολίων που προκάλεσε η ανάρτηση του Τραμπ για να ενημερώσει ότι ο ίδιος και η σύζυγός του διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, με νέα σχόλια και ένα βίντεο γεμάτο νοήματα που κυκλοφορεί την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα