Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο κίνδυνο οι αδελφές Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο κίνδυνο οι αδελφές Σταμίρη
Οι αδελφές Σταμίρη - Άγριες Μέλισσες ant1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όλα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Διαβάστε παρακάτω όσα πρόκειται να συμβούν στο Διαφάνι το βράδυ της Τετάρτης.

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου

Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητά να σταματήσει. Ο Ακύλας εκβιάζει τον Λευτέρη για να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει σπίτι. Ο ερχομός του Σταμάτη, με τον μικρό Ζαχαρία, φέρνει αναστάτωση σε όλο το χωριό και πιο πολύ στη Βιολέτα.

Κι ενώ ο Δούκας συνεχίζει να ψάχνει συμμάχους για να πολεμήσει τον Ακύλα, ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Ρένα και τη Μυρσίνη ότι δε θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του Σέργιου.

Η Ουρανία φοβάται πως θα χάσει τα πάντα εξαιτίας του Άλκη και δεν ξέρει πώς να το πει στον Κυριάκο. Ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη κατηγορώντας τις για αντιστασιακή δράση.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το τρέιλερ της Τετάρτης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα