Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε αποκεφαλισμένο πτώμα – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε αποκεφαλισμένο πτώμα – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Γαλλικό περιπολικό, φωτογραφία αρχείου shutterstock

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι γαλλικές αρχές για τη σύλληψη του δράστη μετά την άγρια δολοφονία στην Μπολέν.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στη Γαλλία μετά την η άγρια δολοφονία ενός ανθρώπου, ο οποίος βρέθηκε αποκεφαλισμένος και κατακρεουργημένος στο σπίτι του σήμερα στην πόλη Μπολέν, στο Βοκλίζ στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για έναν “επικίνδυνο και οπλισμένο” δράστη.

Ο δράστης διαφεύγει και αναζητείται από τις αρχές, ανέφερε η αστυνομία του Βοκλίζ, η οποία ανήρτησε σήμερα μια φωτογραφία του υπόπτου στο Facebook. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, με μαύρα κοντά μαλλιά, είναι «πιθανόν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ», προειδοποιεί η αστυνομία απευθύνοντας έκκληση σε οποιονδήποτε τον συναντήσει να καλέσει αμέσως τις αρχές.

Πηγή προσκείμενη στην έρευνα διευκρινίζει πως το σενάριο μιας τρομοκρατικής επίθεσης “δεν προκρίνεται” σε αυτήν τη φάση.

Το θύμα φέρεται, σύμφωνα με τοπικά μέσα, να είναι ο παππούς του δράστη. Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος με βαθιές πληγές στο στήθος και στο στομάχι.

Η δημοτική αρχή έβγαλε ανακοίνωση στην οποία συστήνει στους πολίτες να μην κυκλοφορούν καθώς ο άνδρας είναι επικίνδυνος και οπλοφορεί. Η αστυνομία η οποία ερευνά την περιοχή, ενημερώνει τους πολίτες εάν τον συναντήσουν να μην επέμβουν, και να επικοινωνήσουν κατευθείαν με τις Αρχές.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε αυτήν την κοινότητα των περίπου 13.000 κατοίκων, που βρίσκεται στην κοιλάδα του Ροδανού, μεταξύ του Μοντελιμάρ και της Οράνζ.

«Μια σημαντική αστυνομική δύναμη έρευνας έχει αναπτυχθεί στο Μπολέν, στον τομέα που ονομάζεται Μπαρί», επισημαίνουν οι αρχές.

Πριν από μία εβδομάδα, στις 13 Οκτωβρίου, μια 70χρονη βρέθηκε αποκεφαλισμένη στο σπίτι της στο Αζντ, στο Ερό (νότια), αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ένας άνδρας κατηγορήθηκε για τη δολοφονία λίγες ημέρες αργότερα: ο 51χρονος ήταν ο πρώην σύζυγος της οικονόμου του θύματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα