Lady Gaga: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας

Lady Gaga: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας
H Lady Gaga και η νέα της σχέση Lady Gaga/instagram

Η διάσημη καλλιτέχνης, που αποκάλυψε η ίδια την σχέση της, και ο φίλος της εκτιμάται ότι είναι μαζί για περισσότερο από ένα μήνα.

Τη νέα της ερωτική σχέση αποκάλυψε και επισήμως η Lady Gaga. Με ανάρτησή της στο instagram, που περιλάμβανε μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά, παρουσίασε σε όλο τον κόσμο τον επενδυτή Michael Polansky.

“Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά μου τέρατα και τους fans μου. Είσαι ο καλύτερος”, έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Κρατιόντουσαν χέρι-χέρι και τον φίλαγε αλλά η ταυτότητά του δεν είχε γίνει τότε γνωστή. Το E! έβγαλε στη φόρα περισσότερες λεπτομέρειες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Πηγή δήλωσε στο μέσο ότι η 33χρονη Gaga “βγαίνει με τον συγκεκριμένο άνδρα για περισσότερο από ένα μήνα. Βλέπονται πριν από τις γιορτές και είναι τρελή γι’ αυτόν”.

Ο Polansky είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ, πρώην επενδυτής και νυν CEO στον όμιλο του συνιδρυτή του facebook, Σον Πάρκερ.

Η τελευταία γνωστή σχέση της Lady Gaga ήταν αυτή με τον ηχολήπτη Dan Horton, η οποία άρχισε τον Ιούλιο και τέλειωσε τον Οκτώβριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα