Survivor: Σοϊλέδης για Μαρτίκα – “Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορεί να κερδίσει”

Survivor: Σοϊλέδης για Μαρτίκα – “Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορεί να κερδίσει”
Survivor glomex

Η ιστορία επαναλαμβάνεται κατά τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 2022 και ο Σπύρος Μαρτίκας θα γίνει ο νέος Τριαντάφυλλος. "Ο κόσμος τον κρατάει αλλά υπάρχει ένα ταβάνι, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα ήταν άδικο".

Με το Survivor πλέον να έχει γίνει ατομικό, οι παίκτες του reality επιβίωσης καλούνται πλέον να “παλέψουν” ο καθένας για τον εαυτό του, αφήνοντας μια για πάντα στο παρελθόν τις ομάδες και τις παρέες που ενίοτε αποτελούσαν και μία “ασπίδα προστασίας” κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Η σημερινή ημέρα βρήκε τους παίκτες του Survivor 2022 και συγκεκριμένα την Ασημίνα Χατζηανδρέου να εκφράζει τους φόβους της πως σε περίπτωση που βγει απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει, εξαιτίας της μεγάλης δημοφιλίας που φαίνεται να έχει ο φαρμακοποιός.

Ωστόσο, ο Άρης Σοϊλέδης έχει αντίθετη γνώμη.

“Ίσως να θεωρεί ότι αν βγει υποψήφια μαζί με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Της έχω πει πάρα πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό, ότι ο Σπύρος κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα αποχωρήσει“, ανέφερε στην κάμερα ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ σε συζήτηση που είχε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο ίδιος ανέφερε πως η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται, παρομοιάζοντας τον Σπύρο Μαρτίκα με τον Τριαντάφυλλο, που ο κόσμος τον κρατούσε στο παιχνίδι, αλλά μέχρι ενός σημείου, καθώς μετά δεν μπορούσε να προσφέρει αγωνιστικά.

“Κάτι τέτοιο παρόμοιο θα συμβεί και με τον Σπύρο. Ο κόσμος τον κρατάει, αλλά υπάρχει ένα ταβάνι. Δεν μπορεί να φτάσει να πάρει τον τελικό ο Σπύρος με αυτή την αγωνιστικότητα, θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα