Καίτη Κωνσταντίνου: “Είδαν αφίσα του Οικονομόπουλου και νόμιζαν ότι είμαι εγώ”

Η πολυαγαπημένη "Σωσώ" από τα "Εγκλήματα", Καίτη Κωνσταντίνου αυτοσαρκάστηκε όταν ρωτήθηκε για την ομοιότητά της με τον γνωστό τραγουδιστή, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό από τότε που τους... μπέρδεψαν.
- 05 Φεβρουαρίου 2021 01:20
Τον “χορό” των καλεσμένων στο “2Night Show” της Πέμπτης άνοιξε η Καίτη Κωνσταντίνου, η οποία χάρισε αρκετές στιγμές γέλιου αλλά και αναμνήσεων από τότε που υποδυόταν την πολυαγαπημένη “Σωσώ” στη σειρά “Εγκλήματα”.
Μία από αυτές τις στιγμές ήταν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε την ομοιότητά της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, αναφέροντας ένα περιστατικό από τότε που τους είχαν μπερδέψει. Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί, ενώ έδωσε και περισσότερες λεπτομέρειες:
«Είδαν την αφίσα και είπαν “Α, τραγουδά η Καίτη”», θυμήθηκε, για να σχολιάσει και τα μαλλιά του Νίκου Οικονομόπουλου λέγοντας «Ευτυχώς βάφτηκε», εκθειάζοντας πάντως τη φωνή του γνωστού τραγουδιστή.
Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη της Καίτης Κωνσταντίνου:
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr