Αντζελίνα Τζολί: Τι είναι το εκκεντρικό κόσμημα που έβαλε στην πρεμιέρα των “Eternals”

Αντζελίνα Τζολί: Τι είναι το εκκεντρικό κόσμημα που έβαλε στην πρεμιέρα των “Eternals”
Η Αντζελίνα Τζολί Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Εφάνιση - φωτιά για την Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα των "Eternals". Στο μπλε χαλί μαζί της, τα πέντε παιδιά της.

Όλα τα βλέμματα πάνω της κατάφερε να συγκεντρώσει η Αντζελίνα Τζολί, η οποία ήταν η απόλυτη σταρ στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals το βράδυ της Δευτέρας.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο μπλε χαλί μαζί με τα πέντε από τα έξι της παιδιά, και όπως ήταν φυσικό έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις.

Η Αντζελίνα Τζολί πόζαρε δίπλα στον 20χρονο Maddox, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh, και τα 13χρονα δίδυμα, Vivienne and Knox, ενώ απών ήταν ο 17χρονος Pax.

Για την εμφάνισή της η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε μια τουαλέτα του οίκου Balmain από την resort 2022 στο χρώμα του λαδιού. Το μακρύ φόρεμα συνδυάστηκε με χρυσά ψηλοτάκουνα και κοσμήματα στην ίδια απόχρωση.

Ωστόσο, το αξεσουάρ που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το lip cuff, το οποίο παραπέμπει στον ρόλο της στην ταινία.

Σημειώνεται ότι στην ταινία Eternals η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται τη Thena, μια αθάνατη πολεμίστρια που όπως τα άλλα μέλη της φυλής της (οι λεγόμενοι Eternals)έχουν ταξιδέψει ανά τους αιώνες σε διάφορους πολιτισμούς για να προστατέψει τους ανθρώπους από την εκδικητική φυλή των Deviants. Η επιλογή της Τζολί μπορεί να συνδέεται με τον πολυπολιτσιτικό χαρακτήρα της ταινίας της Marvel.

Άλλωστε σκουλαρίκια στόματος τέτοιου τύπου είναι διαδεδομένα στη φυλή των Dogon στο Μάλι. Το piercing στα χείλη τους συμβολίζει τη δημιουργία του κόσμου και το πνεύμα των αρχαίων προγόνων τους.

Το ChloeXHalle Chin Cuff αξίας $ 50 (περίπου £ 36) ονομάστηκε έτσι από τη σχεδιάστρια Nina Berenato. Το ίδιο σχέδιο είχαν φορέσει στο παρελθόν οι Megan Thee Stallion, Billie Eilish και Lizzo – καθώς και οι Chloe και Halle Bailey, που φορούσαν μια ειδική έκδοσή του πέρυσι.

Η Αντζελίνα Τζολί με τα πέντε παιδιά της Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

 

Ιδιαίτερο ήταν και το μήνυμα που εξέπεμπαν οι ενδυματολογικές επιλογές των παιδιών της, τα οποία φορούσαν ρούχα από την ντουλάπα της σταρ. Η Zahara είχε επιλέξει φόρεμα που η Αντζελίνα Τζολί είχε φορέσει στα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου, το 2014.

“Όλα μου τα παιδιά φορούν vintage στοιχεία και παλιά μου ρούχα. Θελήσαμε να ανακυκλώσουμε την ντουλάπα μου”, είπε η Τζολί.

Η Αντζελίνα πρωταγωνιστεί ως η πολεμίστρια Τένα στην ταινία Eternals, μαζί με ένα καστ ηθοποιών συμπεριλαμβανομένων των Τζέμα Καν, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κουμάλ Ναντζιάνι, Μπράιαν Τιρ Χένρι, Κιτ Χάρινγκτον και Σάλμα Χάγιεκ.

Η νέα ταινία της Μarvel θα βρεθεί στις σκοτεινές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα