Joker 2: Η Lady Gaga συζητά να συμπρωταγωνιστήσει με τον Joaquin Phoenix με ρόλο έκπληξη

Joker 2: Η Lady Gaga συζητά να συμπρωταγωνιστήσει με τον Joaquin Phoenix με ρόλο έκπληξη
Η Lady Gaga δίπλα στον Joaquin Phoenix AP

Η Lady Gaga φαίνεται να συζητά με την παραγωγή του Joker 2 ή αλλιώς Joker: Folie a Deux, για να παίξει δίπλα στον Joaquin Phoenix σε ένα ρόλο έκληξη.

Επιβεβαιώθηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα πως το Joker 2 ή αλλιώς Joker: Folie a Deux θα επιστρέψει στις οθόνες, με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Joaquin Phoenix να επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο.

Τις φήμες επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης της προηγούμενης ταινίας Todd Phillips, καθώς ανήρτησε δύο φωτογραφίες στα social media, μία με το σενάριο της νέας ταινίας, που θα λέγεται “Joker: Folie a Deux” και μία στην οποία φαίνεται ο Joaquin Phoenix να το ξεφυλλίζει.

Αυτό όμως που εξέπληξε τους θαυμαστές του Joker είναι ότι, σύμφωνα με το hollywoodreporter, η Lady Gaga φαίνεται πως συζητά με την παραγωγή για να παίξει δίπλα στον Joaquin Phoenix σε ένα ρόλο έκληξη.

Οι φαν της ταινίας “έλυσαν” τον γρίφο, αφού μετέφρασαν τον τίτλο της ταινίας, ο οποίος σημαίνει κυριολεκτικά «κοινή τρέλα», με τους περισσότερους να πιστεύουν πως στην νέα ταινία θα εμφανιστεί η Harley Quinn. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό η Lady Gaga να υποδηθεί την σύντροφο του Joker.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το “Joker: Folie a Deux θα είναι μιούζικαλ, κάτι που επιβεβαιώνει πως η νέα ταινία θα διαφέρει αρκετά από όλες τις προηγούμενες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα