Ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την υποκριτική και η Blake Lively τον τρολάρει

Ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την υποκριτική και η Blake Lively τον τρολάρει
Instagram / @vancityreynolds

Ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί προσωρινά από την υποκριτική και η σύζυγός του Βlake Lively αποφάσισε να του το "χαλάσει".

Ο Ryan Reynolds και η Βlake Lively είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, και με κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται δεν διστάζουν να δείξουν ότι εκτός από διάσημοι ηθοποιοί είναι και τρομερά… τρολ!

Αυτήν τη φορά την πρωτοβουλία να πειράξει το έτερόν της ήμισυ πήρε η Blake Lively, η οποία αποφάσισε να “ακυρώσει” την νεότερη ανάρτηση του συζύγου της στο Instagram.

Ειδικότερα, ο Ryan Renolds ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική:

«Το υποκριτικό μου ταλέντο τελειώνει με το Spirited, τουλάχιστον για τώρα. Δεν ήμουν σίγουρος για το εάν έπρεπε να πω το ναι σε μια ταινία τόσο απαιτητική ακόμη και τρία χρόνια πριν», δήλωσε ανεβάζοντας μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα. «Τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας στην άμμο με τον Will Ferrell, πολλά όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Και αυτή είναι η δεύτερη μου ταινία με την υπέροχη @octaviaspencer. Είναι η κατάλληλη ώρα για λίγη άδεια και αποχή από την παραγωγή ταινιών. Θα μου λείψει κάθε δευτερόλεπτο από τη συνεργασία μου με αυτή την τόσο χαρισματική ομάδα δημιουργών και καλλιτεχνών. Αυτές τις μέρες, η ευγένεια μετράει όσο το ταλέντο. Eίμαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους» έγραψε ο ηθοποιός.

Η Blake Lively δεν έχασε ευκαιρία και του απαντήσει και να του τονίσει ότι έρχεται δεύτερος και… καταϊδρωμένος: «Ο Michael Caine το έκανε πρώτος..» έγραψε η Lively, δεδομένου ότι ο Βρετανός ηθοποιός είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι σκοπεύει να απέχει κι εκείνος από την υποκριτική.

Instagram / @vancityreynolds

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτηση του ηθοποιού ξεχωρίζει και το λακωνικό “IN!” (Μέσα!) του Hugh Jackman, ο οποίος απολαμβάνει την άσπονδη (και καλά) φιλία που τρέφει με τον Reynolds.

Υπενθυμίζεται ότι Reynolds και Lively είναι παντρεμένοι από το 2012 και έχουν τρεις κόρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα