Γεροντιδάκης: “Εγώ δεν ζω από τα νούμερα, δεν ευθύνομαι για αυτά”

Γεροντιδάκης: “Εγώ δεν ζω από τα νούμερα, δεν ευθύνομαι για αυτά”
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Για την επιτυχία των "Άγριων Μελισσών" και τη σχέση του με τα νούμερα τηλεθέασης μίλησε ο τηλεοπτικός "Μελέτης", Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ενόψει και του φινάλε της τρίτης και πιο συγκλονιστικής σεζόν των “Άγριων Μελισσών” που έχουμε παρακολουθήσει, ο “κακός” της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, ο τηλεοπτικός Μελέτης, κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης,μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδιά του και τις προτάσεις που έχει δεχθεί, ενώ εξήγησε και ποια είναι η σχέση του με τα ποσοστά τηλεθέασης.

“Σχέδια υπάρχουν, προτάσεις θα υπάρξουν, δεν έχουν ξεκινήσει όμως κάποιες διαδικασίες. Βλέπουμε μία άνθιση της μυθοπλασίας και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε. Το καλό είναι να υπάρχουν δουλειές, το αν θα είμαστε μέσα εμείς δεν αλλάζει κάτι”, δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν παρακολουθεί τα ποσοστά τηλεθέασης δεδομένου και του υψηλού ανταγωνισμού που υπάρχει φέτος στην prime time ζώνη, ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξήγησε πως “για τα νούμερα πρέπει να ασχολούνται οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για αυτά. Εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για τίποτα τέτοιο. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που συμμετέχω σε μία σειρά, η οποία έφερε το θέατρο στην τηλεόραση και θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτή είναι η επιτυχία. Τα νούμερα είναι για εκείνους που ασχολούνται και ζουν από αυτό, εγώ δεν ζω αυτή τη στιγμή από αυτό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα