“Project Μετακόμιση” με ενοικίαση βαν

“Project Μετακόμιση” με ενοικίαση βαν

Το Νο1 tip για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση και μεταφορά.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που “σηκώνει” νέα ξεκινήματα. Άλλος αρχίζει μια νέα δουλειά, άλλος αποφασίζει να αλλάξει σπίτι και ούτω καθεξής. Αν ανήκεις σε εκείνους που στο ξεκίνημα της νέας σεζόν αποφάσισαν να αλλάξουν κατοικία ή να μεταφέρουν την επαγγελματική τους στέγη, τότε αυτό το κείμενο σε αφορά.

Με το άκουσμα της λέξης “μετακόμιση” ακολουθεί ένας mini πανικός. Αντικείμενα και κούτες διαφόρων διαστάσεων που οδηγούν σε ακαταστασία, κάτι που δεν είχες καν σκεφτεί.. Η αλήθεια να λέγεται, η μετακόμιση δεν είναι κάτι απλό. Υπάρχει λύση, άραγε; Ναι, αφού πάντα υπάρχουν τρόποι να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Αρκεί να είσαι ‘διαβασμένος’ και να ξέρεις ότι μπορείς να επιλέξεις την ενοικίαση βαν για μετακόμιση.

Ιδού, λοιπόν, αυτά στα οποία πρέπει οπωσδήποτε να δώσεις σημασία.

Η μεταφορά

Το “άλφα και το ωμέγα” σε μια μετακόμιση είναι (εκτός από το πακετάρισμα) η μεταφορά. Εδώ έρχεται να προστεθεί το ερώτημα που βασανίζει το μυαλό σου: “Πώς θα τα χωρέσεις όλα;”. Κι όμως, μπορείς και να τα χωρέσεις και να τα μεταφέρεις εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά. Η Avis έχει τη λύση. Με την υπηρεσία Avis Van Rental μπορείς να καλύψεις κάθε σου ανάγκη, ανεξάρτητα και με ασφάλεια.

Είσαι φοιτητής και ξεκινάς τη φοιτητική ζωή σε νέο σπίτι; Θες να μεταφέρεις τον επαγγελματικό σου εξοπλισμό; Μετακομίζεις μαζί με την οικογένειά σου; Όλα χωράνε σε ένα van από την Avis, χωρίς προσπάθεια και μαθηματικές εξισώσεις. Φορτία, έπιπλα, το επαγγελματικό σου γραφείο. Είτε είσαι ιδιώτης είτε επαγγελματίας, με Avis Van Rental σχεδιάζεις εσύ τη διαδρομή σου, κάνεις όσες στάσεις θέλεις χωρίς επιπλέον κόστη και το καλύτερο… οδηγάς χωρίς να απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα! Η ενοικίαση βαν για μετακόμιση σου παρέχει ευελιξία και αυτονομία ακόμα και για μία μέρα.

Επιπλέον, εξασφαλίζεις:

  • Δυνατότητα ενοικίασης van έως 3,5 τόνους
  • Άμεση online επιλογή οχήματος, προορισμού και τελική κράτηση
  • Πρόσβαση σε στόλο με οχήματα βαν τριών κατηγοριών με τα νεότερα μοντέλα της αγοράς

Το σωστό πακετάρισμα

Πρόκειται για κάτι πολύ βασικό. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να προμηθευτείς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Όπου “εξοπλισμός” βλέπε κούτες και κουτάκια στα οποία θα τακτοποιήσεις τα πράγματά σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν στο σπίτι σου πράγματα τα οποία δεν θα χρειαστείς στο νέο σου χώρο, καλό θα ήταν λοιπόν να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα σε πρώτη φάση.

Όταν λοιπόν ξεκινήσεις το πακετάρισμα, φρόντισε να τυλίξεις σωστά τα εύθραυστα αντικείμενα ή αντικείμενα μεγάλης αξίας για να αποφύγεις τυχόν φθορές. Το ίδιο ισχύει και για τις συσκευασίες που περιέχουν υγρό, από τα αλκοολούχα ποτά μέχρι τα σαμπουάν, τις κολώνιες κλπ.

Αν αφιερώσεις τον χρόνο και την προσοχή που απαιτείται και επενδύσεις σε αξιόπιστες λύσεις όπως η ενοικίαση βαν για μετακόμιση από την Avis, το ‘project’ που έχεις αναλάβει θα σου φανεί παιχνιδάκι. Ό,τι κι αν αφορά αυτό. Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα, λοιπόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα