Survivor: Το παιχνίδι έγινε ατομικό – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για όσα αλλάζουν από εδώ και πέρα

Survivor: Το παιχνίδι έγινε ατομικό – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για όσα αλλάζουν από εδώ και πέρα
Γιώργος Λιανός Instagram/survivorgreece

Η στιγμή που περίμεναν οι παίκτες του Survivor έφτασε. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ατομικό παιχνίδι. Ποιος θα τεθεί εκτός ψηφοφορίας.

Σε ένα εντελώς διαφορετικό αγώνισμα ασυλίας υποδέχθηκε τους παίκτες του Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/06) ο Γιώργος Λιανός, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, το παιχνίδι πλέον και επίσημα γίνεται ατομικό.

“Survivors σας καλωσορίζω στον πρώτο αγώνα ασυλίας πλέον στο ατομικό παιχνίδι. Το περιμένατε πώς και πώς, ήρθε η στιγμή να αγωνιστείτε ατομικά ο καθένας για να κερδίσετε το κολιέ ασυλίας. Τι σας χαρίζει; Ασυλία στο συμβούλιο που έρχεται”, δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης εξηγώντας στη συνέχεια όλα όσα πρόκειται να αλλάξουν από εδώ και στο εξής.

“Στον πρώτο αγώνα ασυλίας θα παίξετε όλοι ατομικά. Θα περάσουμε από προημιτελικούς, σε ημιτελικούς και φυσικά θα αναδείξει έναν παίκτη ή μία παίκτρια που θα κερδίσει αυτό το κολιέ. Αυτό το κολιέ χαρίζει προστασία στο συμβούλιο που έρχεται. Επειδή στον δεύτερο και τον τρίτο αγώνα ασυλίας υπάρχουν και άλλοι κανόνες, θα σας τα εξηγήσω όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Παίζουμε ατομικά!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα