Survivor Trailer: Νέος έρωτας στον Άγιο Δομίνικο – Συγκλονιστικός αγώνας ασυλίας

Survivor Trailer: Νέος έρωτας στον Άγιο Δομίνικο – Συγκλονιστικός αγώνας ασυλίας
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 glomex

Μια... μπλούζα κάνει μαλλιά κουβάρια τους Μπλε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5. Συναρπαστικός θα είναι ο στίβος μάχης, με έπαθλο το κολιέ της ασυλίας.

Μεγάλη ένταση θα επικρατήσει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τη Σοφιάνα και τη Μέι να είναι στα… μαχαίρια για χάρη Γιάννη. Όπως βλέπουμε στο trailer της Δευτέρας (07/02), οι σπόντες δεν έχουν τελειωμό μεταξύ των Μαχητών, μετά την κίνηση του Γιάννη να δώσει τη μπλούζα του στη Μέι, η οποία κρύωνε.

Αυτό μόνο θετικά δεν το πήρε η Σοφιάνα, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Γιάννη. Η Μέι θέλησε να σχολιάσει την κίνηση του Γιάννη, λέγοντας ότι η Σοφιάνα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνει κάτι μαζί του, άρα δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα με ό,τι κι αν συμβεί ανάμεσά τους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό στίβο μάχης με έπαθλο το κολιέ της ασυλίας, με τους Κόκκινους, που έχουν βγάλει ήδη δύο υποψήφιους, να μην έχουν περιθώρια για νέα ήττα. Ο στίβος είναι αρκετά απαιτητικός, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (07/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα