Μύκονος – Κύκλωμα ναρκωτικών: Ολοκληρώνονται οι απολογίες των τεσσάρων

Μύκονος – Κύκλωμα ναρκωτικών: Ολοκληρώνονται οι απολογίες των τεσσάρων
Eurokinissi

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν τα μέλη συμμορίας που φέρονται να διακινούσαν ναρκωτικά στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου.

Αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκονται οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης η οποία φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στο νησί της Μυκόνου.

Οι κατηγορούμενοι που φέρονται να είχαν έδρα στην Αθήνα, βρίσκονται από το πρωί ενώπιον του ανακριτή και σύντομα αναμένεται να ολοκληρώσουν την απολογία τους και να αποφασιστεί η μετέπειτα ποινική τους μεταχείριση.

«Μετά τη χολιγουντιανών προδιαγραφών σύλληψη και παρουσίαση της υπόθεσης των 50 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης νομίζω ότι νιώθουμε ασφαλείς σαν πολίτες και κοινωνία ότι δεν θα υπάρχουν ναρκωτικά φέτος στη Μύκονο. Εύχομαι η υπόθεση η επόμενη που θα απασχολήσει τη δημοσιότητα, να μην είναι μία φούσκα και είναι η σύλληψη των δραστών για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά» ανέφερε ο δικηγόρος υπεράσπισης δύο εκ των κατηγορουμένων, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Στους κατηγορουμένους, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας σε Μύκονο και Αττική, ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά την αστυνομία, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 76 γραμμ. κοκαΐνης, 50 γραμμ. κάνναβης, μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ηλεκτρονικές ζυγαριές, πιστόλι με 15 φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 6.865 ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα