Survivor: Μαρτίκας – “Η αδικία απέναντι στη Βρισηίδα δεν μαζεύεται, εσείς τη διώξατε”

Survivor: Μαρτίκας – “Η αδικία απέναντι στη Βρισηίδα δεν μαζεύεται, εσείς τη διώξατε”
Survivor glomex

Νέα επίθεση εναντίον των συμπαικτών του στο Survivor εξαπέλυσε ο Σπύρος Μαρτίκας, αυτή τη φορά με αφορμή την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου. Τι δήλωνε λίγες ημέρες πριν.

Μουδιασμένοι είναι οι παίκτες του Survivor μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το reality επιβίωσης την περασμένη εβδομάδα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκει ακόμη έναν λόγο για να τα βάλει με τους αντιπάλους του.

Από τη μία η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την αποχώρηση της Βρισηίδας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η παίκτρια ήταν εκείνη που τη στήριζε ψυχολογικά όταν εκείνη έπεφτε και παραδέχθηκε πως της λείπει ήδη πολύ, καθώς τελευταία είχαν έρθει πολύ κοντά.

Φυσικά, τις ενστάσεις του είχε για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έκανε λόγο για αδικία σε βάρος της Βρισηίδας, καθώς οι Μπλε ήταν εκείνοι που την ψήφισαν.

“Μου κάνει τρομερή εντύπωση κάτι. Η μπλε ομάδα ψήφισε τη Βρισηίδα. Κατ’ εμέ ήμουν και ήμουν και έντονος απέναντί της, την αδίκησαν γιατί τους είχε φέρει 15 πόντους, υποτίθεται ψηφίζουμε αγωνιστικά, και εκείνοι την ψήφισαν. Η αδικία που δημιουργήσατε στη Βρισηίδα δεν μαζεύεται. Εσείς τη διώξατε αδικώντας την. Κάποια άλλη έπρεπε να είναι στη θέση της, όχι η Βρισηίδα“, ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ λίγο αργότερα εκμυστηρεύτηκε πως θα του λείψει πολύ.

Υπενθυμίζεται ωστόσο, πως λίγο πριν τελικά η Βρισηίδα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε εκφράσει τη γνώμη του για εκείνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Βρισηίδα μου τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ θεμιτό. Είμαστε και οι δύο υποψήφιοι, θα αλλάξουν όλα στις ζωές μας. Θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Δεν με νοιάζει αν θα μείνει ή αν θα φύγει η Βρισηίδα, πραγματικά“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα