GNTM 4: Βίκυ Κουλιανού και Στέλιος Κουδουνάρης “εισβάλλουν” στο ριάλιτι

GNTM 4: Βίκυ Κουλιανού και Στέλιος Κουδουνάρης “εισβάλλουν” στο ριάλιτι
Η Βίκυ Κουλιανού στο GNTM 4 Glomex

Μαθήματα πασαρέλας και fashion show με ρούχα που δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένο φύλο, περιλαμβάνει το σημερινό επεισόδιο του GNTM 4. Δείτε το trailer της Δευτέρας (18/10).

Εκπλήξεις επιφυλάσσει τόσο στα μοντέλα όσο και στους τηλεθεατές το νέο επεισόδιο του GNTM 4, που θα προβληθεί στο Star το βράδυ της Δευτέρας (18/10).

Δύο σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας πρόκειται να επισκεφθούν τους παίκτες και τις παίκτριες του ριάλιτι, φέρνοντας χαρά και ενθουσιασμό.

Ο λόγος για την Βίκυ Κουλιανού, το διάσημο μοντέλο που μεσουράνησε στις πασαρέλες της δεκαετίας του ’90, και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και πρώην κριτής του “My Style Rocks” Στέλιος Κουδουνάρης.

Η Βίκυ Κουλιανού θα κάνει μάθημα πασαρέλας στα επίδοξα μοντέλα, ενώ οι διαγωνιζόμενοι/ες θα φορέσουν δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη και θα περπατήσουν σε fashion show.

Η πασαρέλα που θα κάνουν τα μοντέλα θα είναι gender fluid, δηλαδή τα ρούχα που θα φοράνε δεν έχουν φύλο, ενώ θα περπατάνε σε δυάδες και η φωτογράφιση θα γίνει σε μορφή “μάχης” των ζευγαριών.

GNTM 4: Δείτε το trailer της Δευτέρας (18/10)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα