Ο Γ. Πατούλης έγινε ήρωας παραμυθιού – Πολεμά την νωχέλεια της τεχνολογίας

Ο Γ. Πατούλης έγινε ήρωας παραμυθιού – Πολεμά την νωχέλεια της τεχνολογίας
Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παραλαμβάνει το παραμύθι με τον ίδιο ως ήρωα από τη συγγραφέα του

Συγγραφέας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και του παρουσίασε το νέο της παραμύθι για παιδιά, με εκείνον να πρωταγωνιστεί στις σελίδες του.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης έχει συνηθίσει σε ασυνήθιστες δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, ως τώρα δεν τον είχαμε δει ξανά ως ήρωα. Και μάλιστα ήρωα παραμυθιού. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης αντίκρισε τον εαυτό του ως ήρωα παραμυθιού, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του βιβλίου με τίτλο: «Ο υπέροχος κόσμος της Μελένιας. Η φτερωτή ποδηλατούλα». Το βιβλίο παρουσίασε και παρέδωσε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργο Πατούλη, η συγγραφέας του Λία Λάππα, που εμπνεύστηκε τον συγκεκριμένο παραλληλισμό.

Η συγγραφέας, μητέρα και η ίδια ενός κοριτσιού δηλώνει πως έγραψε το βιβλίο αυτό προκειμένου να προσφέρει ένα διδακτικό παραμύθι στο παιδί της. “Με πολλή χαρά σας παρουσιάζω το πρώτο παραμύθι στην Ελλάδα ενάντια στον εθισμό στην τεχνολογία και το ίντερνετ. Σε αυτό το παραμύθι που κρατάτε στα χέρια σας υπάρχουν ο κος Αθλητισμός με τη σύζυγό του, την κα Δύναμη, ο Θυμός με την φίλη του την Απομόνωση, η κα Τεχνολογία και η Φτερωτή Ποδηλατούλα η οποία ενσαρκώνει όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και βοηθούν” σημειώνει η κα. Παππά που προσθέτει πως “το παραμύθι διδάσκει πως η Τεχνολογία είναι καλή όσο δεν μας εθίζει και υπνωτίζει”.

Κάθε πρόσφορο μέσο στην προσπάθεια για ευαισθητοποίηση και αφύπνιση λειτουργεί προς όφελος των παιδιών μα

Σχολιάζοντας την πρωτότυπη αυτή «εμφάνισή» του ως ήρωα του παραμυθιού, ο κ. Πατούλης, ανέφερε: «Μέσα από το παραμύθι βγαίνουμε καλύτεροι στον ρεαλισμό. Κάθε πρόσφορο μέσο στην προσπάθεια για ευαισθητοποίηση και αφύπνιση λειτουργεί προς όφελος των παιδιών μας για αυτό και είναι θεμιτό και καλοδεχούμενο».

Κλείνοντας τη συνάντηση ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε την κ. Λάππα, για την πρωτότυπη αυτή έκπληξη.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα