Αναβλήθηκε η δίκη για την σεξουαλική επίθεση κατά λουόμενης στην Αγ. Μαρίνα

Αναβλήθηκε η δίκη για την σεξουαλική επίθεση κατά λουόμενης στην Αγ. Μαρίνα
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν οι δύο κατηγορούμενη για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα στην Αγία Μαρίνα Eurokinissi

Μια 26χρονη δέχθκε επίθεση σε πλαζ στο Κορωπί, της έσκισαν τη μπλούζα και τη βιντεοσκοπούσαν. Οι κατηγορούμενοι θα δικαστούν για το πλημμέλημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, τα οποία μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Κρατούμενοι θα παραμείνουν μέχρι αύριο το μεσημέρι οι δύο κατηγορούμενοι που φέρονται να επιτέθηκαν σε βάρος 26χρονης αφαιρώντας της τη μπλούζα, ενώ τη βιντεοσκοπουσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, τα οποία μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο. Και οι δύο παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Αυτόφωρο, προκειμένου να δικαστούν.

Ωστόσο, ζήτησαν από το δικαστήριο την παροχή διερμηνέα καθώς και οι δύο είναι πακιστανικής καταγωγής, με αποτέλεσμα την αναβολή της υπόθεσης για αύριο.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να δικαστούν την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι από το Τριμελές Αυτόφωρο, καθώς δεν είχαν δικηγόρο και δεν υπήρχε διερμηνέας. Μέχρι να δικαστούν, θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες παρακολουθούσαν και δεν της επιτεθηκαν, ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν. Η Αστυνομία αναζητά ακόμη τέσσερα άτομα καθώς σύμφωνα με την καταγγέλουσα πρόκειται για 6 άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό. Η επίθεση φαίνεται να σημειώθηκε έξω από πλαζ στο Κορωπί, όπου τα άτομα κατά την καταγγελία, αφαίρεσαν της τη μπλούζα, ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπουσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα