Survivor: Άγριος Τσακωμός μεταξύ Σοϊλέδη και Βρισηίδας – “Είσαι κακομαθημένο πεντάχρονο”

Survivor: Άγριος Τσακωμός μεταξύ Σοϊλέδη και Βρισηίδας – “Είσαι κακομαθημένο πεντάχρονο”
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 glomex

Χαλασμός μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor 5. Βαριές κουβέντες ανάμεσα στους παίκτες των Διασήμων.

Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες των Διασήμων στο Survivor το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας, με την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Άρη Σοϊλέδη να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

“Το να τσαντίζεσαι και να φεύγεις από την κουβέντα και να κάνεις σαν πέντε χρονών δεν ωφελεί πουθενά. Δεν σε βγάζει κανείς κακομαθημένο, Βρισηίδα. Κακομαθημένο φαίνεσαι με αυτά που κάνεις τώρα. Που γυρνάς την πλάτη, ενώ μιλάμε και κάνεις σαν μωρό. Δεν είναι ωραίο. Αυτό το κάνει ένα πεντάχρονο! Δεν δείχνει σεβασμό! Το ξέρουμε ότι δεν έχεις σεβασμό γιατί σου μιλάμε και μας γυρνάς την πλάτη”, είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε στον παίκτη των Διασήμων: “Τι έγινε ξαφνικά και έχεις βγει τόσο εναντίον μου; Έχω καταλάβει ότι κάθεστε τόση ώρα, μου επιτίθεστε τρία άτομα και μου έχετε πει τόσα πράγματα! Ξερόλας, πεντάχρονο και δεν σέβομαι! Και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι! Κατάλαβες; Έλα, έλα ξεκουμπίσου… Ξεκουμπίσου. Δεν θα με κράζετε τόση ώρα και θα κάθομαι εγώ να συζητάω μαζί σας. Τελείωνε”.

“Νιώθω ότι δεν με σέβεσαι, κορίτσι μου, όταν μιλάμε και μου γυρνάς την πλάτη! Τα ξεκουμπίσου και αυτά όχι σε μένα! Το κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι με καμιά τριάδα που έχεις στο μυαλό σου”, απάντησε με τη σειρά του ο ποδοσφαιριστής.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα