ΗΠΑ: Το λάθος κόλπο του “Spider-Man” που άφησε άναυδους τους επισκέπτες

ΗΠΑ: Το λάθος κόλπο του “Spider-Man” που άφησε άναυδους τους επισκέπτες
Instagram

Άφωνοι έμειναν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στο Disney California Adventure Park την Πέμπτη, όταν ένα ρομπότ με στολή Spider-Man συνετρίβη κατά τη διάρκεια μιας παράστασης πάνω σε ένα κτίριο.

Ένα λάθος κόλπο που έκανε ένα ρομπότ με στολή Spider-Man στο Disney Adventure Park στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια άφησε άναυδους τους επισκέπτες, που δεν ήταν σίγουροι αν κάτω απο τη στολή “κρυβόταν” κάποιος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το nypost, το ρομπότ Spider-Man συνετρίβη κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Disney California Adventure Park – Avengers Campus, το οποίο άνοιξε πρόσφατα.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram την Πέμπτη, το ρομπότ Spider-Man φαίνεται να πετά με ένα σχοινί και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να πέφτει πάνω σε ένα κτίριο, προκαλώντας, μάλιστα, υλικές ζημιές.

Στο βίντεο, οι περαστικοί που βρέθηκαν μπροστά στην σκηνή ακούγονται να φωνάζουν, μόλις το ρομπότ προσγειώνεται πάνω στο κτίριο. Η παράσταση διακόπηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά συνεχίστηκε την ίδια μέρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα