Κεκάτος, Γούσης και Δογάνης οι μεγάλοι νικητές των ελληνικών βραβείων στις 25ες Νύχτες Πρεμιέρας

Κεκάτος, Γούσης και Δογάνης οι μεγάλοι νικητές των ελληνικών βραβείων στις 25ες Νύχτες Πρεμιέρας
AIFF

Στην Τελετή Απονομής στον κινηματογράφο Δαναό, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Λ. Κατσίκας, και ο Υπεύθυνος τμήματος Ελληνικών ταινιών Μικρού Μήκους, Π. Γκένας, καλωσόρισαν τις επιτροπές και τους συμμετέχοντες, δίνοντας άμεσα χρόνο στους πραγματικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας τίμησε το ελληνικό σινεμά με την Απονομή των Βραβείων Πρωτοεμφανιζόμενων Δημιουργών, Ηθοποιών και των Βραβείων του Διαγωνιστικού τμήματος Ελληνικών ταινιών Μικρού Μήκους.

Στην Τελετή Απονομής, που πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Δαναό, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Λουκάς Κατσίκας, και ο Υπεύθυνος τμήματος Ελληνικών ταινιών Μικρού Μήκους, Πάνος Γκένας, καλωσόρισαν τις επιτροπές και τους συμμετέχοντες, δίνοντας άμεσα χρόνο στους πραγματικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς: τους νικητές!

Πριν το ξεκίνημα της τελετής υπήρξε μια έκπληξη για τους θεατές, καθώς ο Άγγελος Φραντζής, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Κάτια Γκουλιώνη ανέβηκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν, αποκλειστικά στο κοινό, υλικό από την ταινία «Ευτυχία», τη συναρπαστική ιστορία της πρωτοπόρου Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, με τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι. 

Τη βραδιά έκλεισε η πανελλήνια πρεμιέρα των ταινιών «Olla» της Αριάν Λαμπέντ και «Ηλεκτρικός Κύκνος» της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη, οι οποίες χαιρέτησαν το κοινό μαζί με την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Olla» Ρομάνα Λόμπατς.

AIFF

 
AIFF

 
AIFF

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα