Ο Justin Bieber αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ-Χούντ – Παρέλυσε το πρόσωπό του

Ο Justin Bieber αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ-Χούντ – Παρέλυσε το πρόσωπό του
Justin Bieber instagram

Η μια πλευρά του προσώπου του τραγουδιστή έχει παραλύσει πλήρως. Ακυρώνοντας μια σειρά εμφανίσεων στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Justin Bieber ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ-Χούντ.

Ο Justin Bieber προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη μέσω του Instagram. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο, κατά τη διάρκεια του οποίου εξηγούσε ότι το πρόσωπό του έχει παραλύσει και το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ-Χούντ.

“Όπως μπορείτε να δείτε αυτό το μάτι δεν κινείται. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτή την πλευρά του προσώπου μου. Αυτή η μεριά έχει παραλύσει πλήρως” αναφέρει ο τραγουδιστής.

Το σύνδρομο αυτό, αποτελεί μια κληρονομική αρρώστια σε πρώιμη ηλικία, με δύο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, την αστάθεια και την επιληψία. Η συμπτωματολογία της μυοκλονικής παρεγκεφαλικής δυσενέργειας συμπληρώνεται, πέρα από την αταξία και τις κρίσεις από διανοητικές διαταραχές, και από πτώση της αντίληψης.

Justin Bieber AP

Η αποκάλυψη του Bieber ήρθε μερικές μέρες αφού ο τραγουδιστής ακύρωσε μια σειρά εμφανίσεων στο πλαίσιο της περιοδείας του. Ο ίδιος ζήτησε από τους θαυμαστές του να κάνουν υπομονή ενώ τόνισε ότι οι συναυλίες ακυρώθηκαν για “καθαρά πρακτικούς λόγους”.

“Όπως μπορείτε να δείτε είναι αρκετά σοβαρά. Μακάρι να μην είχε συμβεί, αλλά προφανώς το σώμα μου, μου υποδεικνύει ότι πρέπει να κατεβάσω λίγο ταχύτητες. Ευελπιστώ πως θα δείξετε κατανόηση. Θα χρησιμοποιήσω τον χρόνο αυτό για να ηρεμήσω και να επανέλθω δριμύτερος, ώστε να κάνω αυτό για το οποίο γεννήθηκα” υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

Σημείωσε πως κάνει ειδικές ασκήσεις για το πρόσωπο, αν και δεν γνωρίζει πόσο καιρό θα του πάρει να επανέλθει πλήρως.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα