Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω εργασιών – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω εργασιών – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό . Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Σχεδόν ακινητοποιημένα τα οχήματα στον Κηφισό λόγω εργασιών. Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα.

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί και σήμερα στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά, με τα οχήματα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα, λόγω των εργασιών που εκτελούνται.

Πιο συγκεκριμένα, μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως και το Περιστέρι.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στην άνοδο της Καλιρρόης, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του μετρό, στη Σταδίου στο ρεύμα προς Σύνταγμα και στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στον Κηφισό, καθώς συνεργεία θα αντικαταστήσουν τις πινακίδες πληροφοριακών μηνυμάτων της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις δύο αριστερές λωρίδες αυτής, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Περισσού (χ/θ 10,600) έως το ύψος της εισόδου από Λ. Δημοκρατίας (χ/θ 9,900), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά τις ώρες 12.00 έως 16.00.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα του κλάδου εξόδου προς την Ιερά Οδό και στις δύο δεξιές λωρίδες αυτής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Αιγάλεω, κατά τις ώρες 07.30 έως 11.30.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση των πινακίδων, θα γίνει πλήρης και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα