ΗΠΑ: Μετεωρολόγος βγήκε live με την κόρη της και έγινε viral

ΗΠΑ: Μετεωρολόγος βγήκε live με την κόρη της και έγινε viral

Την πιο γλυκιά πρόγνωση του καιρού έδωσε μία 42χρονη μετεωρολόγος στο Μιλγουόκι, κρατώντας στην αγκαλιά της την τριών μηνών κόρη της που είχε μόλις ξυπνήσει.

Ανάρπαστο έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ ένα -συγκεκριμένο- δελτίο καιρού που έδωσε μία η μετεωρολόγος και μητέρα, Ρεμπέκα Σιλντ, κρατώντας την μόλις τριών μηνών κόρη της στην αγκαλιά της.

Η 42χρονη γυναίκα, μετά τη λήξη της άδειας μητρότητας, επέστρεψε στη δουλειά της, όχι όμως και στο γραφείο της στο Μιλγουόκι, αφού ο κορονοϊός την κρατά στο σπίτι από όπου συνεχίζει να εργάζεται, δίνοντας την πρόγνωση του καιρού.

Σε ένα από τα τελευταία της δελτία, λοιπόν, εμφανίστηκε στην κάμερα μαζί με την κόρη της, η οποία, όπως είπε, “είχε μόλις ξυπνήσει”.

Ήμουν λίγα λεπτά πριν από την μετάδοση και το μωρό μου μόλις είχε ξυπνήσει, είπε η ίδια στο Yahoo News και προσθέτει: “Πήγα στο greenwall, την κρατούσα και ο παραγωγός μας μου πρότεινε να βγούμε μαζί. Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν χαρούμενη και ήρεμη γιατί είχε μόλις ξυπνήσει από έναν μεγάλο υπνάκο”.

Το εν λόγω δελτίο έγινε viral στα social media, όπου αρκετοί χρήστες επιδοκίμασαν την 42χρονη μετεωρολόγο, με την ίδια να ελπίζει ότι η κίνησή της θα εμπνεύσει περισσότερες εργαζόμενες μητέρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα