Άνδρας γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, όταν του ζήτησε διαζύγιο

Άνδρας γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, όταν του ζήτησε διαζύγιο
O Kένεθ και η Κρίστι, από όταν ήταν φοιτητές κολεγίου ήταν μαζί. Το 2017 ο Κένεθ γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου την 'αδελφή ψυχή' του. Facebook

Ο Κένεθ Μαντζανάρις βρισκόταν σε κρουαζιέρα με σύζυγο του, Κρίστι και τα τρία τους παιδιά. Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε, η ένταση έφτασε στα ύψη και η αντίδραση του Κένεθ στο 'θέλω διαζύγιο' της Κρίστι ήταν να τη χτυπήσει με τις γροθιές του μέχρι να ξεψυχήσει. Επιχείρησε να πετάξει το πτώμα στη θάλασσα.

Η οικογενειακή κρουαζιέρα που είχε ετοιμάσει ο Κένεθ Μαντζανάρις τον Ιούλιο του 2017 στην Αλάσκα, είχε ως κατάληξη την 30ετη του κάθειρξη, για τη δολοφονία της συζύγου του, Κρίστι. Τη γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου, τη δεύτερη ημέρα των διακοπών τους.

Πρώτα ζήτησε από τις δυο εκ των τριών κορών τους που ήταν στην καμπίνα, να πάνε να βρουν τους θείους τους -στο κρουαζιερόπλοιο είχαν επιβιβαστεί και ο πατέρας με τους αδελφούς της Κρίστι. Κάποια λεπτά μετά, τα κορίτσια άκουσαν τα ουρλιαχτά της μητέρας τους και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα, αλλά ο πατέρας τους φώναζε ‘εξαφανιστείτε’. Αυτό που έκαναν ήταν να πάνε σε μπαλκόνι που τους έδινε οπτική πρόσβαση στην καμπίνα. Από εκεί είδαν τον πατέρα τους, να ‘σέρνει’ τη μητέρα τους, να την πετάει στο κρεβάτι και να τη χτυπά με τις γροθιές του στο κεφάλι της. Πριν εμφανιστούν οι άνδρες ασφαλείας του κρουαζιερόπλοιου, είχαν φτάσει στην καμπίνα τα αδέλφια της Κρίστι -ενώ ο Κένεθ την είχε ‘τραβήξει’ έως το μπαλκόνι, την είχε πιάσει από τους αστραγάλους και ήταν έτοιμος να την πετάξει στη θάλασσα.

Συνέλαβαν τον Κένεθ, αλλά ήταν αργά για την Κρίστι που πέθανε από τα τραύματα που της είχε προκαλέσει ο σύζυγος της στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Η απόφαση της δίκης ‘βγήκε’ σήμερα και βάσει αυτής ο δολοφόνος (που ομολόγησε το έγκλημα του -ήταν φόνος δεύτερου βαθμού) θα περάσει 30 χρόνια σε φυλακή (δεν έχει δικαίωμα να αιτηθεί υπό όρους αποφυλάκιση), ενώ μετά την απελευθέρωση του θα είναι για άλλα 5 χρόνια υπό την εποπτεία των αρχών. Ο 43χρονος σήμερα, Κένεθ βρισκόταν υπό κράτηση από τη σύλληψη του, το 2017. Ενώπιον του δικαστή, αποκάλεσε την Κρίστι ως ‘αδελφή ψυχή του’, ζήτησε συγγνώμη και είπε πως αγαπούσε την οικογένεια του. Στους μάρτυρες που κατέθεσαν ήταν και οι δυο κόρες του, που είχαν δει τα πάντα. Οι συνήγοροι του είχαν υποστηρίξει πως είχε εγκεφαλικές ανωμαλίες, τις οποίες προκάλεσε η ενασχόληση του με σπορ επαφών, ενώ έπαιρνε φάρμακα και είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα