TDott Woo: Δολοφονήθηκε ο 22χρονος ράπερ – Μόλις είχε υπογράψει με δισκογραφική

TDott Woo: Δολοφονήθηκε ο 22χρονος ράπερ – Μόλις είχε υπογράψει με δισκογραφική
Ο TDott Woo Instagram

Ο 22χρονος ράπερ Tdott Woo έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμούς στη Νέα Υόρκη την Τρίτη. Ήταν καλός φίλος του Pop Smoke.

Ο πολλά υποσχόμενος 22χρονος ράπερ Tdott Woo πυροβολήθηκε στη Νέα Υόρκη την Τρίτη (2 Φεβρουαρίου), λίγες ώρες μετά την υπογραφή ενός συμβολαίου με μια δισκογραφική εταιρεία.

Ο 22χρονος καλλιτέχνης, του οποίου το πραγματικό όνομα, σύμφωνα με το New York Post, ήταν Tahjay Dobson, δέχθηκε σφαίρες στο κεφάλι και στο αριστερό γόνατο, περίπου στις 2:20 μ.μ.

Ο ράπερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να του σώσουν τη ζωή.

Ο Tdott ήταν φίλος του γνωστού ράπερ Pop Smoke, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Λος Άντζελες πριν από δύο χρόνια, και εμφανιζόταν συχνά στα μουσικά του βίντεο.

Η Million Dollar Music, η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Tdott Woo, έκανε μια ανάρτηση για μουσικό στον λογιαριασμό της Instagram λίγο μετά την είδηση του θανάτου του.

Η ανάρτηση της εταιρείας

“Είναι τιμή που να παρέμεινες φίλος μας μέχρι τις τελευταίες σου στιγμές. Οι αναμνήσεις μας θα μείνουνγια πάντα μαζί μας ανεξάρτητα από το πού πάμε και τι κάνουμε. Κοιμήσου ήσυχος. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα, από το γέλιο του μέχρι τον χορό που κάνουν όλοι σε όλο τον κόσμο, μερικοί από εμάς τον γνωρίζαμε ως φίλο, αδερφό, ξάδερφο ή απλώς ως θαυμαστές αλλά είμαστε όλοι μαζί για να του πούμε πέταξε ψηλά!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα