Ο Ιρλανδός: Το trailer της νέας ταινίας του Σκορσέζε – Πότε κάνει πρεμιέρα

Ο Ιρλανδός: Το trailer της νέας ταινίας του Σκορσέζε – Πότε κάνει πρεμιέρα
THE IRISHMAN (2019) Niko Tavernise / NETFLIX

Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τίτλο "Ο Ιρλανδός"

Η πολυαναμενόμενη ταινία “Ο Ιρλανδός” ή αλλιώς “The Irishman” κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου και στο Netflix στις 27 Νοεμβρίου.

www.netflix.com/theirishman

Περίληψη:

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ, μια επική ιστορία γύρω από το οργανωμένο έγκλημα στην μεταπολεμική Αμερική, ιδωμένη μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Φρανκ Σίραν, πληροφοριοδότη και πληρωμένου δολοφόνου που συνεργάστηκε με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Διατρέχοντας δεκαετίες, η ταινία καταγράφει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στα έγκατα του οργανωμένου εγκλήματος αποκαλύπτοντας τις διαπλοκές, τις έχθρες και τις συνδέσεις του με την πολιτική σκηνή.

Ο Ιρλανδός Netflix

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ρέι Ρομάνο, Μπόμπι Κανναβάλε, Άννα Πάκουιν, Στίβεν Γράχαμ, Στέφανι Κούρτσουμπα, Τζακ Χιούστον, Κάθριν Ναρντούτσι, Τζέσε Πλέμονς, Ντόμενικ Λομπαρντότσι, Πωλ Χέρμαν, Γκάρι Μπασαράμπα, Μαρίν Άιρλαντ

Παραγωγή: Μάρτιν Σκορσέζε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιν Ρόζενθαλ, Έμμα Τίλλινγκερ Κόσκοφ, Έργουιν Γουίνκλερ, Τζέραλντη Τσάμαλες, Γκαστόν Πάβλοβιτς, Ράνταλ Έμετ, Γκαμπριέλ Ισραιλοβίτσι

Σενάριο: Στίβεν Ζάλιαν

THE IRISHMAN (2019) Niko Tavernise / NETFLIX

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ροντρίγκο Πριέτο

Σκηνικά: Μπομπ Σω

Κοστούμιαr: Κρίστογερ Πήτερσον, Σάντι Πάουελ

Μοντάζ: Θέλμα Σούνμεϊκερ

#TheIrishman @TheIrishmanFilm @NetflixFilm

Facebook

Twitter

Instagram

Σχετικά με το Netflix:

Το Netflix αποτελεί την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με 148 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα