Αγγλία: Νεαρή ταξίδεψε για Μπέλφαστ – ξύπνησε στο Γιβραλτάρ

Αγγλία: Νεαρή ταξίδεψε για Μπέλφαστ – ξύπνησε στο Γιβραλτάρ
unsplash

Η Τζέμα Κάρτζιν ξεκίνησε να ταξιδέψει για το Μπέλφαστ και κατέλξηε στο Γιβραλτάρ, έχοντας επιβιβαστεί σε λάθος πτήση. Η αρμόδια αεροπορική εταιρεία ερευνά το περιστατικό.

Η 25χρονη Τζέμα Καρτζιν, μια δασκάλα από το Μάντσεστερ, βρέθηκε στο τοπικό αεροδρόμιο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Στη συνέχεια προσέγγισε το gate που πίστευε ότι αντιστοιχούσε στην πτήση της.

“Η οθόνη των αναγγελιών μας έλεγε ότι η πτήση μου δεν είχε φτάσει, γι’ αυτό λοιπόν δεν είχα καταλάβει ότι θα μπορούσα να μπω στο λάθος αεροπλάνο” είπε στο BBC

Παρά το γεγονός ότι η κάρτα επιβίβασης της Καρτζίν είχε σκαναριστεί, ουδείς αντιλήφθηκε πως η νεαρή κοπέλα έμπαινε στο λάθος αεροπλάνο. Γνωρίζοντας πώς έχει μια πτήση 40 λεπτών μπροστά της, αποφάσισε να κλείσει τα μάτια της και να αποκοιμηθεί.

“Όταν ξύπνησα, ρώτησα την αεροσυνοδό “πότε προσγειωνόμαστε; φτάνουμε σύντομα;” και μου απάντησε πώς είχαμε ακόμα μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά ως την προσγείωση. Για το Γιβραλτάρ”. αφηγείται η Τζέμα.

Η νεαρή δασκάλα πανικοβλήθηκε όταν διαπίστωσε πως βρισκόταν σε λάθος πτήση και στην ιδέα πως την ψάχνουν οι γονείς της, τρόμαξε ακόμα περισσότερο.

Τελικά, σε συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία, η Τζέμα κατάφερε να κλείσει μια νέα πτήση μέσω της ισπανικής πόλης Αλικάντε προς το Μάντσεστερ και από εκεί, με αλλαγή πτήσης, βρέθηκε στον προορισμό της. Προηγουμένως είχε περάσει και τέσσερις ώρες στο αεροδρόμιο του Γιβραλτάρ, λόγω μιας καθυστέρησης. Τελικά, για ένα αεροπορικό ταξίδι 40 λεπτών, η Τζέμα Καρτζίν ταξίδεψε συνολικά 12 ώρες, ώσπου να φτάσει τελικά στο Μπέλφαστ. Τουλάχιστον έχει αποδείξεις πως κοιμήθηκε στο Μάντσεστερ και ξύπνησε στο Γιβραλτάρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα