Κέιτι Πέρι: Έγκυος και πανέμορφη στο νέο της βιντεοκλίπ για το τραγούδι “Daisies”

Κέιτι Πέρι: Έγκυος και πανέμορφη στο νέο της βιντεοκλίπ για το τραγούδι “Daisies”

Στο βίντεοκλιπ του "Daisies" η έγκυος Πέρι λικνίζεται με το λευκό φόρεμά της, ενώ κάποια στιγμή δροσίζεται σε μια λίμνη όπου καταλήγει ένας μικρός καταρράκτης.

Ένα νέο τραγούδι, που εμψυχώνει, και “ανεβάζει” τη διάθεση, παρουσίασε η Κέιτι Πέρι, μαζί με ένα κλιπ γεμάτο τοπία της φύσης.

Στο βίντεο κλιπ του “Daisies”, η έγκυος Πέρι λικνίζεται μέσα σε ένα λευκό φόρεμα στο αεράκι ενώ τραγουδάει σε ένα λιβάδι με λουλούδια ή πάνω σε μια βουνοκορφή το δειλινό. Σε μια σκηνή, λύνει τον φιόγκο που κρατά το φόρεμα και μπαίνει στον χείμαρρο.

«They said/I’m going nowhere/Tried to count me out/Took those sticks and stones/Showed ’em/I could build a house/They tell me that I’m crazy/But I’ll never let ’em/change me/Til they cover me in daisies,/daisies,/daisies» είναι οι τελευταίοι στίχοι.

Η αρραβωνιασμένη με τον Ορλάντο Μπλουμ, Κέιτι, ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος τον Μάρτιο, με το βιντεοκλίπ του “Never Worn White”.

Θα είναι το πρώτο παιδί της ποπ σταρ και το δεύτερο του Ορλάντο (έχει ήδη τον εννιάχρονο Φλιν από τον γάμο του με τη Μιράντα Κερ).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα