Batman: Το κρυφό μήνυμα στην νέα αφίσα χρειάζεται blacklight για να διαβαστεί

Batman: Το κρυφό μήνυμα στην νέα αφίσα χρειάζεται blacklight για να διαβαστεί
Batman Youtube

Η νέα αφίσα για την ταινία The Batman φαίνεται πως περιέχει κρυφά μηνύματα που είναι ορατά μόνο με τη χρήση blacklight.

Ένας θαυμαστής της πολυαναμενόμενης νέας εκδοχής του Batman υπό τη σκηνοθεσία του Matt Reeves, ανακάλυψε ένα κρυφό μήνυμα στη νέα αφίσα της ταινίας.

Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος θα υποδύεται τον Μπρους Γουέιν, ενώ ο Πολ Ντάνο θα έχει το ρόλο του κακού Ridler.

Ο θαυμαστής κατάφερε να εντοπίσει το κρυφό μήνυμα, γραμμένο με τη φωνή του Riddler, σε μια αφίσα που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την ταινία της DC Comics .

Η αφίσα δείχνει τον Batman και τη Catwoman να απεικονίζονται μπροστά από ένα πορτοκαλί φόντο, με ένα σύμβολο του Ridler. Ο χρήστης του Twitter μοιράστηκε μια φωτογραφία με τις λέξεις που αποκαλύφθηκαν στο πίσω μέρος, εξηγώντας: “Ο συνάδελφος πήρε ένα μαύρο φως”.

Μοιράστηκε την ανακάλυψή του γράφοντας “Λοιπόν, η νέα αφίσα του Batman… έχει ένα κωδικοποιημένο μήνυμα. “Είσαι κι εσύ μέρος αυτού. Μάθε γιατί” φαίνεται πως λέει το μυστικό μήνυμα στην αφίσα.

Σύντομα η είδηση κέρδισε και τους υπόλοιπους φανς, οι οποίοι κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τι σημαίνει το “μάθε γιατί”. Η απάντηση σύμφωνα με τους ίδιους είναι πως σημαίνει “Είσαι ο φτερωτός αρουραίος”, με τους περισσότερους θαυμαστές να υποστηρίζουν ότι η νέα ταινία θα επαναφέρει τον Τζόκερ στην όλη ιστορία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα