Πάτρα: Συγκλονίζει η μητέρα που έχασε τρία παιδιά σε τρία χρόνια

Πάτρα: Συγκλονίζει η μητέρα που έχασε τρία παιδιά σε τρία χρόνια
H 9χρονη Τζωρτζίνα. pelop.gr

Σήμερα η κηδεία 9χρονης που πέθανε από ανακοπή στην Πάτρα. "Αντέχω, μέχρι να την αποχαιρετήσω" τα λόγια της μάνας που μέσα σε τρία χρόνια έχασε τρεις κόρες.

Ανείπωτη θλίψη στην Πάτρα για  τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από ανακοπή. Αργά το βράδυ της Τρίτης 1/02 έγινε γνωστό το περιεχόμενο της ιατροδικαστικής έκθεσης μετά την νεκροψία. Τα αίτια που προκάλεσαν την ανακοπή δεν μπορούν να διευκρινιστούν και ως εκ τούτου αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Η Τζωρτζίνα, που κηδεύεται σήμερα, είναι το τρίτο παιδί που χάνει η οικογένεια μέσα σε τρία χρόνια. Σύμφωνα με το  pelop.gr, η μικρή Μαλένα έφυγε από τη ζωή το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Η άλλη κόρη, η Ίριδα, μόλις 6 μηνών έχασε τη ζωή της το 2020 από σπάνια νόσο φλεβοκόμβου εκ γενετής, που επηρεάζει την καρδιά.

Συγκλονιστικός είναι ο διάλογος που μεταφέρει το pelop.gr με την μητέρα των παιδιών:

-Αντέχεις Ρούλα;

-«Φυσικά και αντέχω, μέχρι να την αποχαιρετήσω… Το μετά αβέβαιο…».

-Ο Μάνος;

-«Βράχος και αυτός μέχρι την τελετή…».

-Και μετά βράχοι και οι δυο σας. Γιατί κάποιος πρέπει να πηγαίνει στα κορίτσια, να τους μιλάει. Να ανάβει το καντήλι….

-«Σωστά…».

Το τελευταίο αντίο στην 9χρονη Τζωρτζίνα θα πουν σήμερα οι γονείς της και οι συγγενείς στην Πάτρα. Η κηδεία της θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου και η ταφή στο Κοιμητήριο Συχαινών.

Η οικογένεια ζήτησε να γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα» και στην εκκλησία θα υπάρχει κουτί του Συλλόγου ώστε να ρίχνει ο καθένας ό,τι επιθυμεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα