GNTM – Μελίνα: Αυτοί είναι οι λόγοι της αποχώρησής της από το ριάλιτι

GNTM – Μελίνα: Αυτοί είναι οι λόγοι της αποχώρησής της από το ριάλιτι
GNTM 4-Μελίνα Ρόρενς glomex

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM, η Μελίνα Ρόρενς εμφανίστηκε στο "Breakfast@Star" και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την οδήγησε εκτός διαγωνισμού.

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης η Μελίνα Ρόρενς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της απόφασής της.

Η αποχώρηση του μοντέλου από το ριάλιτι μόδας του Star έπεσε σαν “βόμβα” στο επεισόδιο του ριάλιτι το βράδυ της Τρίτης (12/10), με τους συμπαίκτες της να μην μπορούν να κρύψουν τη θλίψη τους, ενώ η ίδια εκμυστηρεύτηκε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί πως οι λόγοι της αποχώρησής της οφείλονται στην αδυναμία της να διαχειριστεί το άγχος της.

Το νεαρό μοντέλο εμφανίστηκε το πρώι της Τετάρτης στην πρωινή εκπομπή του Star, “Breakfast@Star”, εμφανώς ανανεωμένη και πιο ήρεμη, εξηγώντας πως από την οντισιόν της ακόμη είχε αναφέρει πως παλαιότερα αντιμετώπιζε θέματα με κρίσεις άγχους και πανικού οι οποίες έκαναν ξανά την εμφάνισή τους όσο βρισκόταν στον διαγωνισμό.

“Το είχα ξεπεράσει τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά μέσα στο παιχνίδι μου ξαναήρθε όλο αυτό. Προσπάθησα να το τραβήξω και να το πολεμήσω λίγο, δεν μπόρεσα όμως και ο λόγος που αποφάσισα να φύγω ήταν επειδή κατάλαβα ότι από ένα σημείο και μετά άρχιζε όλο αυτό το άγχος να επιδράει και στο σώμα μου, δηλαδή είχα έντονο σφήξιμο στο στήθος, πολύ συχνά πονοκέφαλο και απλά έβαλα την υγεία μου σε πρώτη θέση και πήρα αυτή την απόφαση”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα