To πρώτο teaser trailer του Lion King

To πρώτο teaser trailer του Lion King

Το ριμέικ της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, σε live action εκδοχή, βγαίνει στους κινηματογράφους το 2019 και οι πρώτες εικόνες είναι εδώ!

Η απορία για το πώς θα είναι μία live action εκδοχή του Lion King, δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή που η Disney ανακοίνωσε το συγκεκριμένο project.

Η εταιρία που γνώρισε την απόλυτη επιτυχία με τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της, κάνει ήδη την μεγάλη στροφή, με τους ήρωές της να μεταφέρονται εκ νέου στην μεγάλη οθόνη, αυτή την φορά με “ολοζώντανους” ήρωες. Το ριμέικ του “Πεντάμορφη και το τέρας” σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ενώ και το “Βιβλίο της Ζούγκλας”, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jon Favreu κρίθηκε επιτυχημένο.

Συνέχεια για την Disney έχουν το “Dumbo”, με τον Tim Burton πίσω από τις κάμερες ενώ στην live action μεταφορά του “Aladdin” την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Guy Ritchie. Μαζί με αυτές τις ταινίες που μέσα στο 2019 θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις αίθουσες έρχεται και το Lion King σκηνοθετημένο και αυτό από τον Favreau, με τον Donald Glover, και την Beyonce στους ρόλους του Σίμπα και της Νάλα.

Με το καστ να συμπληρώνουν μεγάλα ονόματα, όπως ο John Oliver, Seth Rogen, Keegan-Michael Key, James Earl Jones και άλλοι, η Disney ετοιμάζεται να επαναλάβει την μεγάλη επιτυχία του 1994, δίνοντας “σάρκα και οστά”, στους αγαπημένους χαρακτήρες.

Το πρώτο teaser trailer της ταινίας, δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα γεύση από την νέα ταινία, προκαλώντας νοσταλγία και προσμονή για το (νέο) τελικό αποτέλεσμα. Το αν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, θα το μάθουμε το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, χακούνα ματάτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα