Jurassic Park: Το cast της πρώτης ταινίας επιστρέφει στο νέο σίκουελ “Jurassic World”

Jurassic Park: Το cast της πρώτης ταινίας επιστρέφει στο νέο σίκουελ “Jurassic World”
Print screen / Jurassic Park

Σαν Νιλ, Λόρα Ντερν και Τζεφ Γκόλντμπλουμ επιστρέφουν στους ρόλους των επιστημόνων που πρωτοαναμετρήθηκαν με τους δεινόσαυρους στο θρυλικό Jurassic Park του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η Universal Pictures έχει μεγάλα σχέδια για το τρίτο κεφάλαιο της σειράς Jurassic World καθώς θα επαναφέρει το καστ της πρώτης θρυλικής ταινίας Jurassic Park του Stephen Spielberg, η οποία αποτέλεσε την αρχή του κινηματογραφικού σύμπαντος των δεινοσαύρων (είχε τη δική της τριλογία και οδήγησε στη δεύτερη τριλογία του Jurassic World).

Πιο συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί Laura Dern, Sam Neill και Jeff Goldblum θα ενσαρκώσουν ξανά τους Dr. Ellie Sattler, Dr. Alan Grant και Dr. Ian Malcolm, τους τρεις επιστήμονες που είδαν το Ιουράσιο Πάρκο εν τη γενέσει του. Οι τρεις ηθοποιοί θα εμφανιστούν στο πλευρό των πρωταγωνιστών του JW, Chris Pratt και Bryce Dallas Howard, και όπως φαίνεται οι ρόλοι τους δεν θα είναι απλά cameos, αλλά θα είναι σημαντικοί για την εξέλιξη της τρίτης ταινίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Sam Neill είχε εμφανιστεί στην πρώτη και τρίτη ταινία του Jurassic Park, ο Goldblum στις δύο πρώτες και η Laura Dern μόνο στην πρώτη (αν και έκανε μια cameo εμφάνιση στην τρίτη).

Το αρχικό franchise του Jurassic Park αποτελούνταν από τρεις ταινίες – η πρώτη προβλήθηκε το 1993 και η τρίτη το 2001. Τις δύο πρώτες σκηνοθέτησε ο Spielberg και την τρίτη ο Joe Johnston.

Τη σκηνοθεσία του Jurassic World 3 αναλαμβάνει ο J.A. Bayona (που είχε σκηνοθετήσει και το JW 2). Ο Stephen Spielberg θα επιστρέψει στον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Ο Trevorrow θα συνεργαστεί με την Emily Carmichael (“Pacific Rim: Uprising”) στο σενάριο της ταινίας, που θα βασίζεται πάνω στην ιστορία που δημιούργησαν οι Trevorrow και Derek Connolly (συν-δημιουργός του σεναρίου για το πρώτο “Jurassic World”). Frank Marshall και Pat Crowley αναλαμβάνουν πάλι χρέη παραγωγού.

Το “Jurassic World 3” θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουνίου 2021.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα