Κύπρος: 59χρονος έβαλε φωτιά σε σπίτι – Έκαψε τον θείο του και αυτοκτόνησε

Κύπρος: 59χρονος έβαλε φωτιά σε σπίτι – Έκαψε τον θείο του και αυτοκτόνησε
Έβαλε φωτιά σε σπίτι στη Λεμεσό Sigmalive.com

Ένας 59χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του θείου του, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Η θεία του και μία φίλη της μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο. Ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός.

Μια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Πύργου στη Λεμεσό της Κύπρου, όπου άνδρας έβαλε φωτιά σε σπίτι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι δύο, ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sigmalive.com, ένας 59χρονος πήγε στο σπίτι του θείου του με κυνηγετικό όπλο στο χέρι και με μπιτόνι βενζίνης. Ο φερόμενος δράστης περιέλουσε το σπίτι με την εύφλεκτη ύλη με αποτέλεσμα να καεί και να βρει φρικτό θάνατο ο θείος του, 76 ετών, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στη βεράντα.

Η θεία του και η φίλη της που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι διακομίσθηκαν με εγκαύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης είχε διαφορές με τον θείο του.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου απέκλεισαν τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Λίγο μετά τις 14.00 και μετά το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της τραγωδίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος έδωσε τέρμα στη ζωή του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ αυτοψία στη σκηνή διεξάγει η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα