Ευγενία Ξυγκόρου: Η ηθοποιός που ξεχώρισε στην “Αγάπη παράνομη”

Ευγενία Ξυγκόρου: Η ηθοποιός που ξεχώρισε στην “Αγάπη παράνομη”
Ευγενία Ξυγκόρου - Μιχαήλ Ταμπακάκης ερτ

Η Ευγενία Ξυγκόρου αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Όσα πρέπει να ξέρεις για την "Χρυσαυγή" από την "Αγάπη Παράνομη".

Η Ευγενία Ξυγκόρου μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό ως “Χρυσαυγή” στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ “Αγάπη Παράνομη“, με τους τηλεθεατές να υποκλίνονται στο ταλέντο της νεαρής ηθοποιού.

Η Ευγενία Ξυγκόρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών στο ΕΚΠΑ. Επίσης είναι δευτεροετής στην δραματική σχολή «Ακαδημία Τεχνών 100».

Η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει στην καθημερινή σειρά “Επιστροφή” του ΑΝΤ1, ενώ έχει συμμετάσχει στην παράσταση «Το Σπίτι των Επιθυμιών» στο θέατρο Αγγέλων Βήμα.

Η νεαρή ηθοποιός είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες της νέας γενιάς και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Η Ευγενία Ξυγκόρου ξεχώρισε, πρωταγωνιστώντας στη συγκλονιστική σειρά έξι επεισοδίων “Αγάπη Παράνομη”, που είναι πλέον διαθέσιμη στο ERTFLIX, μια σειρά που «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

ΕΡΤ

Μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Καθένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

ερτ

Ο Στάθης Θεριανός, ένας εργατικός νοικοκύρης, αποφασίζει να παντρέψει τον γιο του, τον Γιώργη, με τη Χρυσαυγή, την περιζήτητη κόρη του εύπορου Σπύρου Ασπρέα. Πιστεύει ότι είναι η καλύτερη νύφη για τον γιο του ή έχει ξυπνήσει μέσα του ένα εγκληματικό πάθος, που προσπαθεί να καλύψει με τον γάμο του γιου του;

Η Χρυσαυγή αποσχισμένη από τα συναισθήματά της, αφήνεται στο έλεος των ορμών του πεθερού της, από τον οποίο μένει έγκυος. Όταν διαπιστώνει την εγκυμοσύνη της, οδηγείται στην παραφροσύνη…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα