Βλάχος: Το ΚΙΝΑΛ ή θέλει να αποπροσανατολίσει ή είναι σε σύγχυση

Βλάχος: Το ΚΙΝΑΛ ή θέλει να αποπροσανατολίσει ή είναι σε σύγχυση
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος Eurokinissi

Για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ιδιαίτερα αναφορικά με την υπόθεση του C4I, μίλησε ο Γιώργος Βλάχος στον News 24/7 στους 88,6.

“Στο ΚΙΝΑΛ ή ήξεραν τι θα έβγαινε (για την υπόθεση του C4I) και πήγαν να αποπροσανατολίσουν ή είναι σε σύγχυση λόγω των δημοσκοπήσεων” δήλωσε στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος.

Τόνισε επίσης ότι το θέμα είχε έρθει στη Βουλή το 2011, όταν την πλειοψηφία είχε το ΠΑΣΟΚ το οποίο και το έκλεισε

“Όταν κανείς προβαίνει σε καταγγελίες και μιλά με ονόματα πρέπει να είναι προσεκτικός, ειδικά όταν ο ένας είναι ο ΠτΔ.” είπε χαρακτηριστικά για το θέμα του C4I, συμπληρώνοντας ότι το θέμα είχε έρθει στη Βουλή και το 2011 που την πλειοψηφία είχε το ΠΑΣΟΚ και έκλεισε το θέμα: “το ανακινεί 7 χρόνια μετά ενώ μέχρι χθες μιλούσε για σκανδαλολογία στην υπόθεση Σημίτη”

Μετά την εξέλιξη με την κατάθεση που εμπλέκει υπουργό του 2003 είπε ότι ή στο ΚΙΝΑΛ ήξεραν τι θα έβγαινε και πήγαν να αποπροσανατολίσουν ή είναι σε σύγχυση λόγω των δημοσκοπήσεων. Μίλησε δε για “τερτίπια που είναι ξεπερασμένα”.

Εκτίμησε ότι Μαρκογιαννάκης και Πολύδωρας θα μιλήσουν οι ίδιοι και ότι η ΝΔ θα στηρίξει τη διακυβέρνηση της επίμαχης περιόδου.

“Αναζητώ τα καραμανλικά στοιχεία που έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ” ανέφερε. “Από πότε ο Παπαγγελόπουλος και η Παπακώστα εκπροσωπούν τον καραμανλισμό; Πότε βγήκαν να συνηγορήσουν υπέρ του καραμανλισμού” διερωτήθηκε, κάνοντας λόγο για τυχοδιωκτικές επιλογές.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι οι συνεργασίες γίνονται στη βάση προγραμματικών συμφωνιών και αρχών. “Αν υπάρξει ανάγκη συνεργασίας θα υπάρχουν προγραμματικές δεσμεύσεις”.

Είπε τέλος ότι μάλλον θα είναι υποψήφιος στην ανατολική αττική αν και οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα