Χρυσή Διάκριση για Office Line και INTRALOT στον τομέα του Cloud

Χρυσή Διάκριση για Office Line και INTRALOT στον τομέα του Cloud

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας για “καινοτόμο έργο Cloud” στα Impact BITE Awards 2020

Χρυσή διάκριση τεχνολογικής αριστείας απέσπασαν για τη συνεργασία τους η OfficeLine και η INTRALOT στην κατηγορία «Νέες Tεχνολογικές Τάσεις σε Εφαρμογές και Υπηρεσίες Cloud» κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Impact BITEAwards 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο θεσμός επιβραβεύει τηνταχεία καινοτομία και την επιχειρησιακή αριστεία που διαμορφώνουν τοανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εταιριών στην εποχή της 4ηςβιομηχανικής επανάστασης.

Το Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στις δύο εταιρίες για τη συνεργασία τους σε σημαντικόέργο Ψηφιακού Μετασχηματισμού της INTRALOT. Το έργο αφορούσε στην ψηφιακή εξέλιξη σημαντικών πληροφοριακών υποδομώνκαι διαχείρισης εφαρμογών της εταιρίας με πρωτοποριακές λύσεις Cloud, με σκοπό την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και την προσβασιμότητα σεεφαρμογές και δεδομένα για τις θυγατρικές του Ομίλου και τους πελάτες σε όλοτον κόσμο. Χάρη στην τεχνογνωσία και εμπειρία της Office Line που ανέλαβε τηνυλοποίηση, σε συνεργασία με τους ΙΤ μηχανικούς της INTRALOT, το έργο ολοκληρώθηκε επιτυγχάνοντας την απρόσκοπτη λειτουργία, αλλά και τηγρήγορη και ασφαλή μετάβαση των εφαρμογών στο προηγμένο Microsoft Azure Cloud περιβάλλον.

Εκ μέρους της Office Line A.E, ο κ. Παναγιώτης Κουρής, ΔιευθύνωνΣύμβουλος της εταιρείας, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Αποτελείιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να λαμβάνουμε μια τόσο σημαντική διάκριση για έναέργο που μας φέρνει στο προσκήνιο της τεχνολογικής καινοτομίας. Η χαρά είναιδιπλή, γιατί μοιραζόμαστε αυτή τη διάκριση με την INTRALOT, έναν ξεχωριστό και σημαντικό πελάτη μας, με τον οποίο υλοποιήσαμε έναέργο μετεγκατάστασης κρίσιμων υποδομών, παρέχοντας του όλες τις απαραίτητεςλύσεις και υπηρεσίες για να μεταβεί στο ασφαλές περιβάλλον του Cloud,επιταχύνοντας έτσι τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του, με το βλέμμα προς το μέλλον.Τέτοια έργα αποτελούν πυξίδα για όλο τον κλάδο και είναι σημαντικό ναδιακρίνονται και να αναδεικνύονται ως βέλτιστες πρακτικές και εναύσματαενδυνάμωσης συνεργασιών».

Για τη διάκριση και τη συνεργασία των δύο εταιριών, ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλοςτου Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτότο σημαντικό βραβείο για τη μετάβαση στο Cloud. Θα ήθελα να συγχαρώ τουςμηχανικούς της INTRALOT για την αφοσίωση και τη δέσμευση τους στην υλοποίησητης στρατηγικής μας και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, Office Line καιMicrosoft, για την υποστήριξη τους στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της εταιρίαςμας».

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Δημήτρης Καλπαξής, VP, CloudInfrastructure & Corporate IT της INTRALOT δήλωσε: «Είμαστε περήφανοιγια τη βράβευση μας. Σε συνεργασία με την Office Line ολοκληρώσαμε με επιτυχίατην ομαλή μετεγκατάσταση κρίσιμων εφαρμογών και υπηρεσιών της INTRALOT στο MicrosoftAzure Cloud. Οι Cloud λύσεις αποτελούν βασικό παράγοντα της τεχνολογικής στρατηγικής μας,που έχει στόχο τη δημιουργία αξίας από την επεξεργασία δεδομένων».

Τα βραβεία Impact Bite Awards διοργανώνονται από το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και ΕπιχειρείνELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ. Πρόκειταιγια έναν έγκριτο θεσμό που δίνει το βήμα στις πρωταγωνίστριες εταιρίες τουκλάδου ICT να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα