Μια συνεργασία που δίνει νέες ευκαιρίες σε όσους έχουν ανάγκη

Μια συνεργασία που δίνει νέες ευκαιρίες σε όσους έχουν ανάγκη

Το Ariel σε συνεργασία με το Ithaca Laundry φροντίζουν εκείνους που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρά ρούχα.

Καθώς η χώρα μας και καθένας από εμάς ξεχωριστά, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε όλες εκείνες τις έννοιες και τις αξίες που φέρνουν στο προσκήνιο τον άνθρωπο. Τον σεβασμό, την αλληλεγγύη, την ενσυναίσθηση και τη δύναμή της. Είναι εξίσου σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι, οργανισμοί, ομάδες, εταιρείες που φροντίζουν όλους εκείνους τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη και τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζονται μια χείρα βοηθείας.

Στην Ελλάδα, πάνω από 20.000 συνάνθρωποί μας, ζουν σε συνθήκες αστεγίας, χωρίς πρόσβαση σε καθαρά ρούχα. Κι αν οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονταν μία φορά τη βοήθειά μας πριν την πανδημία του κορονοϊού, τώρα την χρειάζονται δέκα. Χρειάζονται μια λύση στο πρόβλημά τους.

Στην προκειμένη περίπτωση την λύση δίνει η συνεργασία του Ariel με το κινητό πλυντήριο για άστεγους Ithaca Laundry. Το Αriel πρεσβεύει ότι η καθαριότητα είναι ουσιώδης ανάγκη κάθε ανθρώπου και άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζει έμπρακτα εδώ και 4 χρόνια το έργο της Ithaca – του πρώτου Κινητού Πλυντηρίου Ρούχων για Άστεγους στην χώρα μας. Από το 2016, η Ithaca μαζί με το Ariel έχουν εξυπηρετήσει 5.500 άστεγους συνανθρώπους μας, πλένοντας πάνω από 70.000 κιλά ρούχων.

Το Αriel είναι και πάλι, τώρα περισσότερο από ποτέ, δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων που δημιουργήθηκε ως μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού για τους ανθρώπους που δεν έχουν στέγη. Προχώρησε στην προσφορά απορρυπαντικών προϊόντων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες πλυσίματος ρούχων των άστεγων φιλοξενούμενων του κέντρου, ενώ ένωσε και πάλι τις δυνάμεις του με την Ithaca, η οποία προσφέρει τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό ώστε να λειτουργούν καθημερινά οι χώροι πλυντηρίων της δομής.

Η ατομική υγιεινή είναι μία από τις μεγαλύτερες ‘ασπίδες’ μας στη μάχη ενάντια στην πανδημία και σε αυτό ακριβώς το κομμάτι έρχεται να βοηθήσει η P&G και η συνεργασία Ariel & Ithaca Laundry που έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: κάθε άστεγος συνάνθρωπός μας να έχει πρόσβαση σε καθαρά ρούχα, ειδικότερα τώρα που η προσωπική υγιεινή είναι σημαντικότερη από ποτέ.

Η συνεργασία αυτή είναι μία από τις πολλές ενέργειες της P&G, η οποία με μια συνολική συνεισφορά άνω των 300.000 ευρώ έβαλε το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια ανακούφισης των έκτακτων αναγκών στη χώρα μας και βρέθηκε δίπλα σε ανθρώπους που τώρα, περισσότερο από ποτέ, το έχουν ανάγκη. Μαζί με τα προϊόντα Always, Ariel & Fairy, ενίσχυσε μέσω δωρεάς στο Υπουργείο Υγείας τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα σε τοπικούς φορείς και οργανισμούς που σκοπό έχουν την προστασία και φροντίδα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καλύπτοντας ανάγκες σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής και οικιακής φροντίδας για περισσότερους από 35.000 συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ειδικά τώρα λόγω της πανδημίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα