Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Στα δικαστήρια για τον αμπελώνα στη Γαλλία – “Προσπάθησε να με βλάψει”

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Στα δικαστήρια για τον αμπελώνα στη Γαλλία – “Προσπάθησε να με βλάψει”
O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί όταν ήταν ακόμα παντρεμένοι και αγαπημένοι. Evan Agostini/Invision/AP, File

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, με αφορμή τον αμπελώνα τους στη Γαλλία. "Προσπάθησε να με βλάψει".

Πάνω που η υπόθεση Ντεπ-Χερντ έφτασε στο τέλος, επανήλθε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε ένα άλλο πρώην ζευγάρι που μας έχει απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά, επίδικο, είναι ο αμπελώνας που από κοινού είχαν αγοράσει Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί το 2008 στη Γαλλία και συγκεκριμένα η κίνηση της ηθοποιού να πουλήσει το μερίδιό της σε θυγατρική του ομίλου Stoli Group με έδρα το Λουξεμβούργο.

Ο Πιτ, λοιπόν, που είχε αποφάσισε να μηνύσει την πρώην σύζυγό του επειδή πούλησε το μερίδιό της σε έναν Ρώσο ολιγάρχη, την κατηγορεί τώρα πως “επεδίωξε” μέσω της πώλησης, “να του προκαλέσει κακό”.

Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον τα νομικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν, τονίζοντας πως το γεγονός ότι αγοραστής ήταν Ρώσος ολιγάρχης, ανάγκασε τον ηθοποιό να συνεργαστεί με “έναν άγνωστο, με δηλητηριώδεις συνδέσμους και προθέσεις”.

Σύμφωνα με το BBC μάλιστα, ο Πιτ ισχυρίζεται πως οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσουν τα μερίδιά τους χωρίς προηγουμένως να έχουν ζητήσει την άδεια του άλλου.

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει σχολιάσει ακόμη δημόσια τη μήνυση από τον πρώην σύζυγό της.

Το κτήμα “Μιραβάλ” είναι ένας αμπελώνας στο χωριό Κοράν, στο διαμέρισμα Βαρ στις πλαγιές της γαλλικής Προβηγγίας.

Το “Μιραβάλ” έγινε διάσημο τον Μάιο του 2008, όταν το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να το αγοράσει. Εκεί μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί είπε το “ναι” στην πρόταση γάμου του Μπραντ Πιτ και το 2014 πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του κτήματος.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο Γάλλος πιανίστας της τζαζ, Ζακ Λουσιέρ, που είχε εγκαταστήσει ένα υπερσύγχρονο στούντιο ηχογράφησης. Εκεί είχαν ηχογραφήσει τραγούδια ο Στιγκ, και oι Pink Floyd. Η τεράστια κάβα του «Μιραβάλ» χτίστηκε το 1850 από τον Ζοζέφ-Λουί Λαμπό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα