Φρίκη στις ΗΠΑ: Σκότωσε το μωρό της και του έβαλε μακιγιάζ για να κρύψει τα τραύματα

Φρίκη στις ΗΠΑ: Σκότωσε το μωρό της και του έβαλε μακιγιάζ για να κρύψει τα τραύματα
Αστυνομία στις ΗΠΑ AP

Μία γυναίκα στις ΗΠΑ σκότωσε το 11 μηνών μωρό της και του έβαλε μακιγιάζ για να καλύψει τα τραύματα. Το πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έπεσε από το κρεβάτι.

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία ενός μωρού από την μητέρα του. Η μητέρα ομολόγησε την ενοχή της, ενώ πρώτα πήγε στο νοσοκομείο το νεκρό μωρό της καλύπτοντας τα τραύματά του με μακιγιάζ.

Το 11μηνών κορίτσι, η Μακένζι Άντερσον, πέθανε από αμβλύ τραύμα βίας στο κεφάλι, που μάλλον το προκάλεσε η μητέρα της, Τάιρα Μόνε Άντερσον.

Η μητέρα πήγε το κορίτσι στο νοσοκομείο, ενώ το είχε τυλίξει μέσα σε μια ροζ κουβέρτα, ανέφεραν οι εισαγγελείς σύμφωνα με την Independent. Η γυναίκα είχε βάλει μέικ απ στο μωρό της και προσποιήθηκε πως ήταν ζωντανό.

Η Τάιρα Μόνε Άντερσον είπε αρχικά στους εισαγγελείς ότι η κόρη της έπεσε από το κρεβάτι στις 3 Φεβρουαρίου 2020, και άρχισε να συμπεριφέρεται ασυνήθιστα την επόμενη μέρα. Μια μέρα αργότερα το παιδί έχασε τις αισθήσεις του. Οι ιατροδικαστές διεξήγαγαν νεκροψία και βρήκαν υπολείμματα καφέ χρώματος στις πετσέτες και τα σφουγγάρια.

“Ένα μέλος του προσωπικού σημείωσε ότι τα υπολείμματα έμοιαζαν με μέικ απ ή κάποιο είδος καλλυντικού”, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Η αστυνομία αρχικά προσπάθησε να κατηγορήσει τον κατηγορούμενο για δολοφονία σε βαθμό κακουργήματος. Η συμφωνία για τη μικρότερη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα μπορούσε να οδηγήσει τη γυναίκα να ελευθερωθεί μετά από τρία χρόνια, με το υπόλοιπο της 10ετούς ποινής της να αναστέλλεται.

“Η ένσταση, η οποία εξαρτάται από την έγκριση του Δικαστηρίου, απαιτεί ποινή φυλάκισης 10 ετών, με αναστολή, υπό τον όρο ότι η Άντερσον δεν θα έχει μελλοντική επαφή χωρίς επίβλεψη με παιδιά και ότι θα συμμετάσχει σε θεραπεία ψυχικής υγείας”, ανέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης σε δελτίο τύπου.

“Μετά τη φυλάκιση, ο Άντερσον θα τεθεί σε πενταετή αποφυλάκιση υπό επιτήρηση”. Η δήλωση ενοχής έρχεται αφού η Άντερσον είπε αρχικά στην αστυνομία ότι το μωρό είχε μακιγιάζ επειδή τα παιδιά της έπαιζαν με αυτό.

Μια αναφορά της αστυνομίας αναφέρει ότι το μωρό υπέστη αποχρωματισμό στα πόδια, εκδορές στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια και μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα. Μια γιατρός στο ιατρικό κέντρο είπε ότι το βρέφος πέθανε από «μη τυχαίο τραύμα στο κεφάλι».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα